Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    RE: Katarina16
    Prepacte, ze odpovedam neskorsie...
    Sanca, ze ste tehotna tu je, no neviem to na zaklade informacii, ktore pisete ani potvrdit, ani vylucit. Priznaky, ktore spominate mozu byt priznakmi tehotenstva, no tiez aj predmenstruacneho syndromu. Teda odpoved vam da bud opakovany tehot. test, alebo vas lekar.
    Drzim palce
    Eva
  2.  
    dobry den rada by som sa spytala-naposledy som mala menstruaciu 22 decembra 2011 a az dodnes som nedostala s priatelom sa snazime o babo dlhe roky poslednych 10 dni mam bazalnu teplotu stale vysoku nad 37'5 robila som si aj test bol negativny niektore dni ma pobolievaju prsia a mam nafuknute brucho,mohla by som byt tehotna,dakujem
  3.  
    dakujem velmi pekne pani eva, rozhodla som sa ze to este skusimemyslim ze je to asi naozaj kratky cas a ak by to neslo urcite vas kontaktujem a necham si poradit,este raz velmi pekne dakujem.
  4.  
    Dobry den,
    neviem predpokladat, v com moze byt chyba. Mozno ani v nicom, len este je to kratky cas. Sanca, ze zdravi partneri pocnu pocas pravidelneho styku v plodnych dnoch v priebehu roka je len 60%, co je naozaj dost malo.
    Vo vasom pripade moze este urcitu rolu zohravat aj prolaktin, ak ste dojcili. Neviem ako dlho, a ako dlho uz mate cyklus...
    Mozno by bolo dobre sledovat sa podla Symptotermalnej metody, prostrednictvom ktorej by sme zistili, ci je v cykle vsetko ok, alebo moze byt niekde problem...
    Ak by ste mali zaujem, asi by bolo lepsie keby sme sa skontaktovali cez mail (eva@elep.sk), mohli by sme to riesit konkretnejsie a poslala by som vam aj konkretnejsie informacie ohladne spominanej metody, ak by ste mali zaujem.
    Pekny den
    Eva
    PS: pripomente sa mi potom tymto... dakujem
  5.  
    Dobrý den chcem sa opytat uz 2 mesiac sa pokusam otehotniet a nic,mam uz 2.rocneho syna a nebol vtedy problem. Moj gynekolog povedal ze som v poriadku a skusali sme aj pocas plodnych dni aj mimo nich,v com moze byt chyba? dakujem
  6.  
    Dobry den,
    neviem, ake mnozstvo spominaneho vit., ci mineralu obsahuju, pri B6 je v pohode denna davka 200-600mg/den, pri Mg 500-1000mg/den.
    Eva
  7.  
    Dakujem velmi pekne pani Evka dobre ja si potom kupim ten Prenatal...beriem tie sumive vytaminy je to spolu B6 a Magnezium.Na tom je napisane ze staci brat len jednu tabletu denne da sa z toho aj predavkovat ked zoberiem 3x??Zatial vam velmi pekne dakujem ozvem sa vam este toho 29.2 ked pojdem za endokrinologom.Dakujem este raz
  8.  
    Dobry den,
    Femibion nepotrebujete, to obsahuje aj Prenatal, teda potom si pozrite mnozstva, aby ste to neprehnali. Potrebujete vyssie davky len B6, a Mg, ostatne by malo byt podla beznych odporucanych dennych davok. Prenatal staci uzivat 1tabl./denne.
    Pekny den
    Eva
  9.  
    A este pani Evka tie vysetrenia na cukrovku su ok tam problem nieje
  10.  
    Dobry Den pani Evka dakujem vam velmi pekne ze ste odpisali jasne zmznim to....kupila som si v lekarni vytaminy magnezium a B6..to su take sumive vytaminy neviem dufam ze som dobre kupila???Potom mi v lekarni ponukli-Femibion 800 to je kyselina listova a metafolin??To je pre planovane tehotenstvo??Chcem sa vas spytat je to dobre ci som zle kupila??Chcem sa este spytat ten Prenatal ked si objednam tak to sa ako dlho ma uzivat a po kolko tabletiek??Ste zlata dakujem

TOPlist TOPlist