Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    RE: mimusaa2335
    Dobry den,
    mate pravdu, vit. B6 je pri zvysenej hladine prolaktinu velmi napomocny. Uziva sa vacsinou vo vyssich davkach (max.200-600mg/den). Pripadne sa uziva spolu s multivit. komplexom Prenatal /obsahuje vsetky mineraly a vitaminy potrebne pre dobre fungovanie cyklu/.
    Co sa tyka nadvahy, niekedy je naozaj vedlajsim symptomom syntetickych hormonov priberanie na vahe. A na druhej strane aj nadvaha moze negativne ovplyvnovat plodnost, potom ide o zacarovany kruh, ked vlastne ani nevieme, co je pricinou neplodnosti. Neviem, ci mate za sebou aj vysetrenie na cukrovku, asi by nebolo zle skontrolovat aj to. A potom sa snazit zdravo stravovat, co najviac hybat, a pripadne pridat aj chrom (max. 150mcg/den), (pomaha telu udrziavat normalnu hladinu glukozy v krvi, cim ovplyvnuje chut na jedlo, a pomaha pri chudnuti).
    Teda vyskusat nejaky cas Prenatal, B6, prip. chrom, snazit sa zdravo stravovat, a najma vylucit stres (casto sa stava, ze ked manzelia rezignuju, a prestanu sa snazit, prave vtedy sa to zrazu podari...).
    Drzim palce /a pripadne sa ozvite, ci to pomohlo, mozete aj na eva@elep.sk/
    Eva
  2.  
    sarkozyova eva...........Dobry den pani evka...uz nevedela som ako a rozhodla som sa tu napisat mam 27 rokou v roku 2011 som sa vydala z manzelom sa snazime o babetko ale marne uz dlsi cas mam zvyseny prolaktin--najvysia je do tych 100 ale vecinou klesa na 80...uz dlsie roky som uzivala s prestavkami medocriptin.Chodim aj na endokronologicke vysetrenia tam mi nezistili stitnu zlazu.Uz aj na vlastnu zodpovednost som isla na vysetrenie do Lubochne.Tam mi to iste povedali ako doma.Este mi aj to povedali ze by som mala obmedzit sledke a vylepsit si stravu.Meriam 165cm a vaha je 85kg.Vraj ze to moze byt aj tento problem.Ale ja sladke malo co jem a vobec sa neprezieram.Ja som od vtedy pribrala co beriem lieky.Menstuaciu mam niekedy 3x do roka.Bola som aj na ct a aj inych vysetreniach...Uz neviem co mam robyt.Teraz beriem Norprolac poradte mi prosim!!!!Chcem sa este spytat raz ste pisali jednej znamej zuzke ze mala by brat nejake vytaminy b6 a aaj nieco ine??Co to je??Dakujem Mirka
  3.  
    Ďakujem pekne,za odpoveď ozvem sa Vám ak budem vedieŤ viac.
    Pekný deň
  4.  
    RE:baby2011
    Dobry den,
    Je mozne, ze mozete byt tehotna v pripade, ak bola ovulacia neskorsie a HCG sa este v case testu nezacalo uvolnovat. Dobre je test, pripadne odber krvi zopakovat. Taktiz moze lekar urobit sono, na zaklade coho zisti, v akej faze cyklu sa nachadzate, ako vyzera sliznica...
    Pekny den
    Eva
  5.  
    Mila Linda,
    dlhodobe uzivanie antikoncepcie moze sposobit spominane problemy s cyklom /casto i horsie/. Niekedy sa to casom upravi samo, niekedy treba organizmu pomoct...
    Kedze je vasa menstruacia velmi slaba, nevieme, ci vobec prebieha ovulacia, a ak, ci je poovulacna faza dostatocne dlha. Preto ak chcete otehotniet, by som vam odporucala sledovat si cyklus podla Symptotermalnej metody /sledovanie bazalnej telesnej teploty a hlienu/, takto zistime ci a kedy prebieha ovulacia, aj aka dlha je poovulacna faza, taktiez akak je kvalita hlienu /tiez dolezite pre pocatie/, a samozrejme aj ktore dni su najidealnejsie na pocatie. (Ak by ste mali zaujem naucit sa pouzivat STM, ozvite sa mi na eva@elep.sk, poslem vam nejake materialy, pomozem v zaciatkoch...)
    Okrem toho by som vam odporucila urcite uzivat Prenatal /velmi dobry prirodny komplex vitaminov a mineralov potrebnych pre dobre fungovanie cyklu/. Antikoncepcia totiz odburava viacero vitaminov a mineralov, je preto potrebne zabezpecit, aby organizmus mal vsetko, co potrebuje pre svoje spravne fungovanie. Pomoct by vam tiez mohol prirodny produkt na baze materskej kasicky Sarapis /mozete ho brat spolu s Prenatalom/.
    Pekny den
    Eva
  6.  
    Chcem sa Vás spýtať,stále mi meškala menštruácia,doktor mi nasadil clostylbegit beriem to uz druhy mesiac.ale teraz som menštruáciu nedostala,mešká mi už viac ako týždeň,robila som si test ale bol negativny.bola som už aj na odbere krvy a aj ten bol negativny.je to tak normalne?
    nemože byť,že by som aj napriek tomu bola tehotná?
    Ďakujem
    • linda
    • 25.12.2011 15:01:56

Chcem sa poradit, ohladom tehotenstva, po 7rokoch som prestala brat antikoncepciu, jej vysadenie sposobilo zhorsenie pleti a nepravidelnu menstruaciu. Moj gynekolog zistil, ze mam zvyseny muzsky hormon. Lieky mi na to nepredpisal, vraj sa to upravi casom. Menstruaciu mam uplne slabu skoro ziadnu a priblizne raz za 5-6tyzdnov. Co by ste mi odporucili? dakujem

TOPlist TOPlist