Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den,
    niektore zeny maju cykly dlhsie, alebo nepravidelne, no to nemusi vzdy znamenat, ze cyklus je anovulacny. Pokial prebieha ovulacia, a poovulacna faza je dostatocne dlha /12-16dni/, sanca na pocatie tam samozrejme je, i ked kusok mensia, kedze tych ovulacii je v priebehu roka menej ako u zeny, ktora ma 28dnovy cyklus.
    Ci a kedy prebieha ovulacia, a tiez dlzka poovulacnej fazy... sa da zistit pomocou sledovania cyklu prostrednictvom Symptotermalnej metody /STM/, ide o sledovanie bazalnej telesnej teploty a hlienu. Ak by ste mali zaujem sledovat sa podla tejto metody, rada vam pomozem /ozvite sa mi na eva@elep.sk/, takto tiez lahsie zistite, ktore dni je najvacsia sanca na pocatie.
    Ak vam Sarapis nezabral, odporucila by som vam este vyskusat Prenatal /od Jamieson/, je to multivit. komplex, povodne urceny tehotnym a dojciacim zenam, no vdaka komplexnosti sa nam osvedcil aj pri problemoch s cyklom. Doda organizmu vsetky vit. a mineraly potrebne pre spravne fungovanie cyklu.
    Pekny den
    Eva
  2.  
    dobry den prosim vas o radu Ja som vam uz pisala ze mam nepravidelnu menstruaciu Brala som aj sarapis 3balenia ale nepomohlo mi to Bola som uz aj u mojej obvodnej doktorke robila mi krvne testy Vsetko vyslo v norme Aj moj gynekolog robil testy Krv stery sono Takisto vsetko v norme som uplne zdrava Stitna zlaza takisto No uz je skoro koniec roka a ja som zatial mala v tomto roku len 6krat menzes Je to normalne?mozem otehotniet?som zdrava mam 28rokov Dakujem za vas nazor a ak mate radu

TOPlist TOPlist