Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobrý deň,

ďakujem Vám za odpoveď. No žiaľ tento mesiac to nevyšlo. Menštruácia sa nakoniec predsa len dostavila. Nevadí, tento mesiac nám to už predsa vyjde :-). Ešte raz ďakujem.
  2.  
    DObry den,
    tehotensky test by mal byt objektivny najskor cca 10.den po ovulacii /no ovulaciu treba urcit naozaj presne, a test robit z ranneho mocu, ten je koncentrovanejsi, a teda aj HCG je tam viac/. No napriek tomu su pripady, kedy je test negativny napriek tomu, ze ide o tehotenstvo. Dobrou diagnostikou je aj spominana teplota, ktora sa drzi na urovni okolo 37°C aj v case ocakavanej menstruacie.
    Zlata1973, pozerala som vas cyklus, vyzera to nadejne, no teplota kusok klesla, moze byt pravda, ze HCG stupa pomaly, alebo ste len zle spali, no moze to aj znamenat, ze pride menstruacia.
    Bude treba teda este chvilu pockat, a opat skusit testy...
    Drzim vam obom palce :-)
    Eva
  3.  
    Dnes som čítala na internete, že vzhľadom pomalému stúpaniu HCG tehotenský test zachytí tehotenstvo až 36 DC. Myslím, že trpezlivosť je tentoraz na mieste.
  4.  
    Savinka,

ja mám takmer ten istý problém ako ty - dnes som 13 DPO ( bežne mávam 12 dňovú luteálnu fázu ), teplota nad úrovňou 37 st. a tehotenský test negatívny. DOkonca na 10 DPO som mala jednodňové krvácanie, čo ma úplne vyviedlo z rovnováhy, lebo nič podobné som ešte nezažila.
    Môj graf vyzerá takto: http://www.fertilityfriend.com/home/343c7e
    Teraz neviem, či si telo robí so mňa srandu, alebo aj napriek tomu, že som mala negatívny test je možné, že som tehotná a HCG mi stúpa pomaličky.
    Asi nám neostáva nič iné, len ešte pár dní čakať
  5.  
    Dobrý deň,

budem veľmi rada, ak by ste mi poradili. (Aj keď viem, že máte toho skutočne veľa). Tento mesiac sme sa snažili o bábätko počas mojej ovulácie a po nej. Dnes mám 32 DC a menštruácia stále nedošla, pričom moja bazálna teplota je stále na úrovni 37 stupňov. Práve z tohto dôvodu som si ráno spravila tehotenský test, no test je negatívny. Moja otázka je, či aj napriek vyššie popísaným skutočnostiam, môžem byť tehotná. Veľmi pekne ďakujem za odpoveď.

TOPlist TOPlist