Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den,
    je to mozne, niekedy sa totiz stava, ze zena v case menstruacie krvaca napriek tomu, ze je tehotna, vacsinou je to krvacanie trochu slabsie, no su rozne pripady, naozaj je mozne, ze ste odvtedy tehotna. Skuste si opat urobit test, ak ste tehotna odvtedy, mal by byt pozitivny ihned, a navstivte radsej lekara, aby potvrdil, ze je vsetko v poriadku, a urcil dlzku tehotenstva.
    Drzim palce a dajte vediet ako to dopadlo...
    Pekny den
    Eva
    • human
    • 7.11.2011 16:39:47

Dobry den!

Minuly mesiac som mala pravdepodobne mikropotrat. Vysli mi dve ciarky, ale po tyzdni meskania menstruacie mi zrazu dosla. Tak som to uzavrela s tym, ze som potratila, ale teraz mi menstruacia zas nedosla (meska uz 5. den a nemala som odvtedy styk). Pred tromi mesiacmi som prekonala spontanny potrat asi v 7 tt (bez kyretaze), ktory bol bez komplikacii a prvy cyklus po nom bol trochu dlhsi, ale dalsie uz normalne, tak ako vzdy (mavam velmi presny - presne 28 dni). Teraz ale neviem, co si mam mysliet, mohlo sa stat, ze som nepotratila? Mam si ist kupit test? Dakujem pekne

TOPlist TOPlist