Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Mila Janka8,
    predpokladam, ze si sledujete cyklus, resp. meriate bazalnu telesnu teplotu, asi by som este pred nejakymi mojimi odporucaniami rada videla vas cyklus, ak je to mozne. Ak by ste suhlasili, ozvite sa mi na eva@elep.sk, ak to viete nejakou formou poslat, poslite aj cykly, ak nie, mozem vam poslat zaznam. harok v elektronickej podobe...
    Pekny den
    Eva
  2.  
    Dobrý deň.

Mávam veľmi dlhé menštruačné cykly, momentálne je to napríklad už 45 deň. Bazálna teplota mi 17. deň stúpla o 2 stupne, no potom opäť klesla na pôvodnú úroveň, cca. 36,5 stupňa. 34. deň mi začala bazálna teplota opäť stúpať na 36,9 stupňa, takže už čakám na menštruáciu. Moja gynekologička žiadne poruchy nezistila (nerobila mi hormonálny profil). Chcem sa preto spýtať aké vyšetrenia by ste mi doporučovali podstúpiť. Ďakujem za odpoveď.

TOPlist TOPlist