Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den,
    pojem rozpadnuta maternica som nepocula, neviem v akom vyzname to myslel... No Sarapis pomaha pri uprave cyklu, najma pri skratenej poovulacnej faze. Dobrou diagnostickou metodou je aj Symptotermalna metoda /sledovanie bazalnej telesnej teploty a hlienu/, prostrednictvom nej sa da zistit ci a kedy prebieha ovulacia, aka dlha je poovulacna faza, ktore dni su idealne na pocatie... Ak by ste mali zaujem naucit sa ju, ozvite sa mi na eva@elep.sk, poslem vam nejake materialy a blizsie informacie, pomozem s naucenim sa...
    Pekny den
    Eva
  2.  
    dobry den,

chcem vas poprosit o radu v mojom pripade. S manzelom sa snazime o babatko uz 2 roky (mam 26rokov). Zatial sme nepodstupovali ziadne zakroky ani ine metody. Moj gynekolog mi tvrdil ze som v poriadku, neskor si vsimol ze mi v jednom cykle nepraskol folikul kedy mal a tak ma sledoval v dalsom cykle...ale nakoniec zmizol a cysta sa nevytvorila. Sama som si odvodila ze mam asi ovulaciu neskor ako v strede cyklu a tym padom kratku lutealnu fazu (ale az teraz ked si spätne uvedomujem jeho slova). Predpisal mi Duphastol od urciteho dna cyklu...ale nevybrala som si ho, ani som ho nezacala brat. Zacala som chodit k liecitelovi ktory bez akejkolvek otazky z mojej strany zacal krutit hlavou nad moju maternicou. (doktor podla vnutorneho UZV tvrdil že maternica je v poriadku) Liečitelova prva veta bola ze mam "rozpadnutu" maternicu, vraj je skoro nemozne v takom stave otehotniet a keby aj...tak nie je mozne donosit dietatko. Takisto som mala vo vnutri vela bakterii (asi candidoza) a tak ma lieči. Prirodnymi antibiotikami (kapucínka plazivá) sa mi doliečili nejake zapaly a bylinnymi vyplachmi pošvy sa vraj upravuje aj maternica. Rada by som jej vyživeniu niečim pomohla. Moja prva otazka je, či ste už počuli vyraz rozpadnuta maternica a druhá otázka je, či mi v takomto prípade pomože SARAPIS. Liecitelovi dost doverujem pretoze je moja jedina nadej a hlavne z dovodu, ze ma uz zbavil chronickych tazkosti s travenim, ktore boli uz neznesitelne a velmi dlhodobe. Odporučili by ste mi aj niečo iné k SARAPIS-u na moj problem? Velmi pekne Vám dakujem za každú radu a informáciu

Majte sa pekne.

TOPlist TOPlist