Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den,
    ano, Sarapis by jej mohol pomoct. Antikoncepcia nie je dobra volba, ta problem len zakryje a objavia sa ine problemy, napr. zily. A po vysadeni HAK sa to opat vrati do starych kolaji.
    Nech skusi Sarapis v davkovani prvých 10dní 3x1, nasledujúcich 10dní 2x1, a potom až do vysadenia 1x1 /alebo, ak neuvidi zlepsenie, nech pokracuje 2x1este 10dni, cca do konca cyklu/. Väčšinou sa odporúča užívať ho aspoň 3-4cykly /pokojne sa moze uzivat aj dlhsie, ale v prechode mam skusenost, ze staci takato kura, ktora potom cca pol roka/rok vydrzi /v zavislosti od pripadu/, a potom sa vacsinou problemy vratia, a je vhodne opat na cas nasadit Sarapis. Neviem odhadnut, ako bude reagovat jej mlady organizmus, neda sa to predpokladat. Vhodne je tiez vyvazene sa stravovat, aby mal organizmus vsetko co potrebuje., pripadne doplnit /napr. Prenatal je dobry vit. komplex, ktory je sice pre tehotne a dojciace, ale mam s nim dobru skusenost aj pri uprave cyklu - uzivat aspon prilezitostne/.
    A ak by bolo krvacania stale vela /bolo silne/, aby nenastala anemia, je dobre uzivat pocas krvacania napr. Chlorofyl, alebo Cayenske korenie /v tabletach, nazyvane aj capsicum/, ktore zmiernia akykolvek typ krvacania.
    Pekny den
    Eva
  2.  
    Dobry den prajem.

Chcela by som sa spytat ci mi viete poradit....kolegyna ma 40 a uz zacala mat menstruaciu casto, niekedy po piatich dnoch, niekedy po desiatich....niekedy neskor....pravdepodobne je uz v prechode, bola u gynekologa a ten povedal, ze tak skoro si nemoze dovolit byt v prechode (myslel zo zdravotneho hladiska), ze sa pokusia obnovit funkciu hormonov antikoncepciou. Vzhladom na to, ze ma problemy s krcovymi zilami, ihned sa jej zapalili a preto ju okamzite vysadila....Napadlo ma, ci by jej nepomohol Sarapis, len neviem ci v takomto pripade, kedy by este relativne mlada nemala byt v prechode, sa da nasadit Sarapis a ci pomoze....

Dakujem za odpoved
    Zuzana

TOPlist TOPlist