Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den,
    spominany sekret moze sposobovat naozaj hormon prolaktin, ktory byva zvyseny, resp. vo vasom pripade asi hranicny, co sa liecbou neriesi, no pokial je dlhodobo problem s pocatim, asi by bolo vhodny brat to v uvahu, pretoze naozaj je mozne, ze moze byt problem tu. Ako spomina Barunka na vysoku hladinu prolaktinu velmi pomaha B6 vo vysokych davkach /200-300mg/. A dobre je k tomu pridat aj Prenatal - multivit. komplex, ktory v sebe zahrna vsetko potrebne na dobre fungovanie cyklu. Vhodne je uzivat to takto aspon cca 2-3cykly, no myslim, ze zabrat by to mohlo aj skor.
    Ozvite sa, ci to pomohlo...
    Pekny den
    Eva
  2.  
    Jaj no vlastne ano, mna poslala doktorka na endokrinologiu a tam mi okrem prolaktinu skontrolovali aj stitnu zlazu a hormony stitnej zlazy... tak to by ste este mohli skusit.
    • edmi
    • 18.10.2011 10:34:33 Zmenené

Barunka

dakujem,uz sa bojim ci to nemoze mat nieco so stitnou zlazou,ja chcem otehotniet ale nedari sa:((( A neviem ci mi doktor bral krv na vsetky hormony alebo len na prolaktin
    • Barunka
    • 17.10.2011 18:07:09 Zmenené

Ja napisem svoju skusenost - co sa tyka toho sekretu z prsnikov, tak ho tiez mam, tiez vsetky vysledky v norme a ked som sa na to pytala viacerych lekarov a hladala som to aj na internete, zistila som, ze v takom pripade (ked su vsetky hormony a pod. v norme) sa to nelieci... asi sa to niekedy stava. Povazuje sa to za prejav zvysenej citlivosti tkaniva prsnikov na prolaktin, to by mozno mohlo vo Vasom pripade byt dane tym potratom... ale teda to len hadam. Tiez by ma zaujimalo, ci to ma nejaky zdravotny dosledok, ale to zistim az ked budem chciet mat deti... chcem povedat, ze tie dve veci nemusia spolu suvisiet. Ale mozno mozu. Nedokazala som ale o tom zistit viac nez toto.
    Inak lieci sa to medocriptinom (ucinna latka bromokriptin) ale pomaha aj vysoka davka vit. B6 - min. 200 mg denne - neviem nakolko sa to moze brat dlhodobo.

Ci je nejaky problem s plodnostou by asi mohlo ukazat podrobnejsie sledovanie symptotermalnou metodou, ale to Vam asi napise podrobnejsie pani Eva.
    • edmi
    • 17.10.2011 17:02:03

Dobrý deň,
    chcela by som sa spytat mala som potrat v 8 tt minuly rok v septembri, a asi v novembri som spozorovala ze pri stlaceni oboch bradaviek mi vytecie biela tekutina, bola som s tym aj u gynekologa ktory mi bral krv na prolaktin ten bol v poriadku, bral mi vzorku z toho sekretu aj to bolo v poriadku a bola som aj na sone prsnikov a aj to som mala vsetko v poriadku a doktor sa vyjadril ze to niektore zeny mavaju a ze to prejde samo no presiel uz rok a mne to nepreslo, samovolne mi neviteka len pri stlaceny ked si chcem pozriet ci to este tecie no mne sa uz rok nedari po potrate otehotniet a spytala som sa doktora ci to nahodou nemoze sposobovat ten sekret a povedal ze pokial nemam zvyseny prolaktin, ktory zastavuje ovulaciu je vsetko v poriadku a otehotniet mozem tak neviem preco to nejde zastavit? nedari sa mi otehotniet tak som zacala testovat s ovulacnymi testami, mam 28 dnovy cyklus + -2 dni, zacala som si testovat na 10 dc ,myslela som ze mam ovu na 14 dc ked mam pravidelny cyklus ale merala som az do 21 dc a pozitivny test nikdy,neveim co robyt,stale bola slaba ciarka ale nie rovnaka ako kontrolna,Prosim poradte mi som uz fakt zufala neviem co mam s tym vsetkym robyt DAKUJEM

TOPlist TOPlist