Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobrý deň
    dnes som si kúpila ovulačný test, neviem kedy s ním začať, keďže je tam tabuľka podľa cyklu a môj je ako tornádo:) Nemám pravidelný cyklus a tak neviem sama podľa čoho mám zistiť ovuláciu. Áno čítala som o hliene a pod. veciach, premýšľala som teda, že si budem merať bazálnu teplotu. Antikoncepciu som prestala užívať pred 4-5 mesiacmi, čiže som si vedomá, že organizmus sa ešte dáva do formy. Bohužiaľ roky utekajú a ja akosi strácam nádej, že raz budeme mať dieťa. Nemáme žiadne a manžel je odo mňa tiež staršý, čiže čas hrá troška proti nám. Sme spolu 15 rokov a možno úmrtie jeho syna, spôsobilo naše rozhodnutie, že deti sú naozaj dôležité vo vzťahu a radosti života. Len si to niekto uvedomí príliš neskoro. Ďakujem za radu a želám pekný deň...písala som o mojom cykle aj do emailu ktorý som odoslala pred chvíľkou od flotily...

TOPlist TOPlist