Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".
Dobry den, neviem ake dlhe cykly mavate, no pokial relativne normalne cca28dni, tak na ten 10.den staci zacat s ovulacnymi testami. No mozete sa orientovat aj podla hlienu - pokial sledujete plodny typ hlienu - mokro, elasticky, priesvitny, riedky, sanca na pocatie je vysoka. Pekny den Eva
chcem sa opýtať, respektíve Vás poprosiť o radu. Môj lekár mi predpísal Duphaston, pretože u mňa nedochádza k ovulácii-stanovil mi ho brať na 17.deň od poslednej menštruácie po dobu 10 dní. Kúpila som si z lekárne ovulačné prúžky ale neviem to, v ktorý deň si začať robiť tie testy-prúžkov je v balení 20, tak som myslela že by som začala 3.deň po skončení menštruácie aby som vystihla ten deň D. Dúfam že sa to podarí, po bábätku s manželom veľmi túžime, tak azda sa nám touto liečbou podarí dopracovať k drobcovi.
Dobry den, ano spinenie uprostred cyklu moze znamenat, ze ide o ovulacie, najma ak su pritomne aj tzv. ine sprievodne znaky. No toto spinenie nie je uplne v poriadku. Odporucila by som vam k spominanym vitaminom pridat este Prenatal /je komplexnejsi - obsahuje vsetky vit. a mineraly v takom mnozstve, ktore je potrebne na dobre fungovanie cyklu. Ak by to nepomohlo, mozno by sa este dalo uvazovat o Sarapise, ten by tiez mohol pomoct, no zalezi aj aka je kvalita hlienu v plodnom obdobi, dlzka poovulacnej fazy /ak sa nesledujete, tak od spinenia po menstruaciu/... Pripadne sa potom ozvite na eva@elep.sk, ako sa to vyvija. Pekny den Eva
chcela by som Vás veľmi pekne poprosiť o radu, či hnedé špinenie uprostred cyklu ( stáva sa mi to skoro v každom cykle) a mierna bolesť v podbrušku môže byť sprievodným javom ovulácie? s manželom sa pokúšame o drobčeka zhruba 6 mesiacov ale zatiaľ nič :o( menštruáaciu už mávam pravidelne, hoci po vysadení antikoncepcie mi ju musela pani doktorka vyvolať a na jeden cyklus mi nasadia Duphaston. potom s to však upravilo, 2 cykly bez Duphastonu som už mala 28 dňové, len ten setembrový mi meškal a na 9. deň meškania menštruácie som bola u gynekologa a ten mi povedal, že práve mám ovuláciu (27.9), ale o 2 dni na to som už dostala menses ( od 29.9. do 4.10.) a 8. a 9. 10 sa u mňa objavil hnedy výtok spolu s bolesťami v podbrušku. Tak neviem, či to môže byť sprievodný jav ovulácie? Beriem aj vitamín E 400 a Femibio, pijem ženský čaj.... Prosím vás poradťe mi, čo ešte môžem urobiť pre podporu otehotnenia?
Ďakujem veľmi pekne. s pozdravom, Zuzana ( ps.s mam 26r., manžel má 30 r)