Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den,
    neviem ake dlhe cykly mavate, no pokial relativne normalne cca28dni, tak na ten 10.den staci zacat s ovulacnymi testami. No mozete sa orientovat aj podla hlienu - pokial sledujete plodny typ hlienu - mokro, elasticky, priesvitny, riedky, sanca na pocatie je vysoka.
    Pekny den
    Eva
  2.  
    dobrý deň,

chcem sa opýtať, respektíve Vás poprosiť o radu.
    Môj lekár mi predpísal Duphaston, pretože u mňa nedochádza k ovulácii-stanovil mi ho brať na 17.deň od poslednej menštruácie po dobu 10 dní.
    Kúpila som si z lekárne ovulačné prúžky ale neviem to, v ktorý deň si začať robiť tie testy-prúžkov je v balení 20, tak som myslela že by som začala 3.deň po skončení menštruácie aby som vystihla ten deň D.
    Dúfam že sa to podarí, po bábätku s manželom veľmi túžime, tak azda sa nám touto liečbou podarí dopracovať k drobcovi.

ZUZANA
  3.  
    Dobry den,
    ano spinenie uprostred cyklu moze znamenat, ze ide o ovulacie, najma ak su pritomne aj tzv. ine sprievodne znaky. No toto spinenie nie je uplne v poriadku.
    Odporucila by som vam k spominanym vitaminom pridat este Prenatal /je komplexnejsi - obsahuje vsetky vit. a mineraly v takom mnozstve, ktore je potrebne na dobre fungovanie cyklu. Ak by to nepomohlo, mozno by sa este dalo uvazovat o Sarapise, ten by tiez mohol pomoct, no zalezi aj aka je kvalita hlienu v plodnom obdobi, dlzka poovulacnej fazy /ak sa nesledujete, tak od spinenia po menstruaciu/...
    Pripadne sa potom ozvite na eva@elep.sk, ako sa to vyvija.
    Pekny den
    Eva
    • ZuzuK
    • 12.10.2011 14:28:17

dobrý deň,

chcela by som Vás veľmi pekne poprosiť o radu, či hnedé špinenie uprostred cyklu ( stáva sa mi to skoro v každom cykle) a mierna bolesť v podbrušku môže byť sprievodným javom ovulácie? s manželom sa pokúšame o drobčeka zhruba 6 mesiacov ale zatiaľ nič :o( menštruáaciu už mávam pravidelne, hoci po vysadení antikoncepcie mi ju musela pani doktorka vyvolať a na jeden cyklus mi nasadia Duphaston. potom s to však upravilo, 2 cykly bez Duphastonu som už mala 28 dňové, len ten setembrový mi meškal a na 9. deň meškania menštruácie som bola u gynekologa a ten mi povedal, že práve mám ovuláciu (27.9), ale o 2 dni na to som už dostala menses ( od 29.9. do 4.10.) a 8. a 9. 10 sa u mňa objavil hnedy výtok spolu s bolesťami v podbrušku. Tak neviem, či to môže byť sprievodný jav ovulácie?
    Beriem aj vitamín E 400 a Femibio, pijem ženský čaj.... Prosím vás poradťe mi, čo ešte môžem urobiť pre podporu otehotnenia?

Ďakujem veľmi pekne. s pozdravom, Zuzana
    ( ps.s mam 26r., manžel má 30 r)

TOPlist TOPlist