Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    RE: 4ewer27.22
    Niekedy sa podari otehotniet ihned po vysadeni HAK, no podla mojich skusenosti je to skor vynimka, ktora potvrdzuje pravidlo, ze po vysadeni HAK sa problemy s cyklom este znasobia. HAk totiz neupravuje, resp. nelieci nepravidelny cyklus, ona vyradi organizmus z organizovania vlastneho cyklu a organizuje ho sama. Teda pricinu problemu neriesi, len ju zakryva, a vo vacsine pripadov sa po vysadeni HAK problem objavi opat, casto este znasobi, a ak bol predtym cyklus v poriadku, je caste, ze po vysadeni s nim nastanu problemy.
    Neoplodnene vajicko zostava vo vajickovode kratko /v hodinach az den/, zavisi to vacsinou od pohyblivosti vajickovodov.
    Pekny den
    Eva
  2.  
    Mila Petruskaa
    nemam skusenosti s Femigard, tak sa neviem k tomu vyjadrit, no nepredpokladam, ze by mohli sposobit viac dominantnych folikulov. Neuzivali ste nahodou pri IUI hormonalne lieky na podporu ovulacie? Vacsinou sa to stava v dosledku tychto liekov.
    Co sa tyka vasho potratu, je mi to naozaj luto, no verim, ze vasi anjelikovia budu stale blizko vas. Kedze ste mali kyret, vacsinou trva dlhsie kym sa organizmus da opat do poriadku a sliznica zacne dorastat do potrebnych rozmerov. Odporucala by som vam uzivat Sarapis , s ktorym mame velmi dobre skusenosti co sa tyka upravy cyklu po potrate. http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-od-a-po-z/sarapis-60-kps/ - prírodný produkt na báze materskej kašičky, pôvodne určený ženám v prechode, ale keďže ich problémy tiež súvisia so stratou plodnosti, je veľmi efektívny aj u žien v plodnom veku pri nepravidelnostiach v cykle.
    Odporúča sa začať užívať spolu s novým cyklom v dávkovaní prvých 10dní 3x1, nasledujúcich 10dní 2x1, a potom až do vysadenia 1x1. Väčšinou sa odporúča užívať ho aspoň 3-4cykly. Materská kašička sa však neodporúča pri alergii na včelie produkty, a počas tehotenstva, preto je vhodné po zistení tehotenstva ho vysadiť /prípadne nahradiť iným kvalitným prípravkom odporúčaným pre tehotné/.

Okrem toho sa odporuca pockat s tehotenstvom cca 3mesiace, tolko priblizne trva sliznici kym sa spamata /ak by nastalo tehotenstvo skor, mohol by sa potrt zopakovat/.
    Pekny den
    Eva
  3.  
    Chcem sa opitat ca sa da otehotniet hned ako vysadim antikoncepciu.teraz vdaka nej mam pravidelny cyklus.este kolko vydrzi vajicko neoplodnene vo vajickovode...dakujem
  4.  
    Dobry den,
    chcela by som sa spytat, menst. mam ´plus/minus pravidelnu, o babetko sme sa snazili pomocou clostilg. hormonov a az po 4 mesiacoch som otehotnela pomocou IUI /dvojicky plus som brala cely mesiac Femigard, mozno vdaka tomu som mala viacej vajicok a boli z toho dvojicky, avsak v 9tt som mala missed abort.
    Chcela by som sa spytat, je to uz 5tyzdnov od kyretu a este som nedostala menzes ale uz rozmyslam nad druhym otehotnenim. Prosim Vas ako dlho sa odporuca cakat, kedy je mozny pohlavny styk ak menzes este neprisiel? A mohli bylinky femigard sposobit ze som mala pocas ovulacie 3x taky pocet vajicok ako len pomocou clostilgebitu? Inak ovulaciu nemavam, neviem co mam teraz robit. Dakujem

TOPlist TOPlist