Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den,
    niekedy je pocas dojcenia naozaj komplikovane otehotniet, a kym sa dietatko neodstavi, tak sa to ani nepodari. Nevieme predpokladat, ako to bude vo vasom pripade... Dolezite je vsimnut si, aka dlha je poovulacna faza - od prveho dna vzostupu po posledny den pred krvacanim /vratane spinenia/. Poovulacna faza by mala trvat 12-16dni. Taktiez si treba vsimnut ci sa objavuje spinenie pred ci po menstruacii, a ako dlho, akej kvality je hlien v plodnych dnoch okolo ovulacie...
    Na druhej strane pokial dojcite nie je vela moznosti potencialny problem riesit, maximalne tak uzivanim nejakeho vitaminoveho komplexu /dobry je napr. Prenatal od Jamieson/.
    Pekny den
    Eva
    PS: ak by ste potrebovali pomoc s vyhodnotenim a diagnostikovanim cyklu, ozvite sa na eva@elep.sk
  2.  
    Dobry den, svoju takmer 22 mesacnu dceru este kojim. Od januara mam menstruaciu, o dalsie dieta sa snazime od aprila (5 mesiacov), no zatial bezuspesne. Dceru kojim tak 4krat denne a raz v noci. Menstruaciu mam pravidelnu, meriam aj BT, prvu polku cyklu je teplota 36,5 C a druhu 36,8 C. V prvej polovici cyklu je pritomny aj hlien. Je mozne, ze napriek tomu neovulujem? Menstruacia vsak niekedy byva len cista krv, absolutne ziadna sliznica ci vystelka. Cim to moze byt sposobene? Je dovod neotehotnenia kojenie alebo mame patrat po inej pricine? Dcerku by som chcela odstavit postupne nakolko u nej to bude velmi tazke, kedze si to neda vysvetlit a je velmi naviazana na prsnik, no otehotniet by som chcela v priebehu najblizsich par mesiacov. Este poznamky k mojmu zdravot. stavu. V decembri 2008 mi bola vyoperovana endometricka cysta, 2 mesiace na to som otehotnela. Po porode sa mi vyvinulo autoimunitne ochorenie stitnej zlazy, beriem lieky, liecba je momentalne nastavena vhodne, cize hormony postacuju. Najradsej by som bola keby sa podarilo otehotniet a dcerka sa odstavila sama, chcem sa vyhnut scenam a placom pri odstavovani. Velmi pekne dakujem za radu!

TOPlist TOPlist