Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Mila Emma1,
    ozvite sa mi na eva@elep.sk, nepotrebujete k tomu viac-menej nic, len trochu trpezlivosti, rada vam poslem nejake materialy a pomozem v zaciatkoch.
    Pekny den
    Eva
    • Emma1
    • 1.6.2011 19:27:05

Dakujem Vam za odpoved p. Sarkozyova.
    O par mesiacov to uz budu 3 roky, co som vysadila antikoncepciu a utvrdzujem sa v tom kazdy cyklus, ze ona je dovodom mojej situacie. Ani jeden lekar mi bohuzial nepovedal, ze by som to mohla mat z antikoncepcie. Ako som kedysi platila za to, aby som neotehotnela, teraz platim za to aby som otehotnela. ;o)
    Dnes som si bola kupit Sarapis, no ak som spravne pochopila musim pockat do zaciatku cyklu, to by som mala mat okolo 19. 6.
    Symptotermalnej metode velmi nerozumiem.. Viem, ze mavam ovulaciu od 11. do 13. dna cyklu. Uz som myslela, ze som skusila vsetko, ale ak mi to moze pomoct rada vyskusam aj toto. Co by som k tomu potrebovala?
  2.  
    Dobrý deň,
    často majú ženy po dlhodobom užívaní HAK takéto problémy. Ak už cyklus ako tak nabehne a je ovulačný, začne byť problém s nedostatočnou luteálnou fázou. Sliznica si totiž za tie roky odvykla /ak to poviem laicky/ dorastať do výšky potrebnej pre uhniezdenie sa oplodneného vajíčka.
    Dobrou správou je, že Váš problém sa dá riešiť. Odporúčala by som vám užívať Sarapis http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-od-a-po-z/sarapis-60-kps/ - prírodný produkt na báze materskej kašičky, pôvodne určený ženám v prechode, ale keďže ich problémy tiež súvisia so stratou plodnosti, je veľmi efektívny aj u žien v plodnom veku pri nepravidelnostiach v cykle.
    Odporúča sa začať užívať spolu s novým cyklom v dávkovaní prvých 10dní 3x1, nasledujúcich 10dní 2x1, a potom až do vysadenia 1x1. Väčšinou sa odporúča užívať ho aspoň 3-4cykly. Materská kašička sa však neodporúča pri alergii na včelie produkty, a počas tehotenstva, preto je vhodné po zistení tehotenstva ho vysadiť /prípadne nahradiť iným kvalitným prípravkom odporúčaným pre tehotné/.
    A ak by ste mali záujem môžete sa tiež sledovať podľa Symptotermálnej metódy, ide o sledovanie bazálnej telesnej teploty a hlienu, vyhodnocovanie týchto symptómov podľa pravidiel tejto metódy. Takto dokážeme zistiť, či a kedy prebieha ovulácia, a teda kedy sú tie najideálnejšie dni na počatie, aká je kvalita hlienu, dĺžka poovulačnej fázy, či a kedy sa objavuje špinenie... Predpokladám, že u vás by sa takto potvrdila skrátená poovulačná fáza, Sarapis by mal pomôcť predĺžiť ju do adekvátnej dĺžky, kedy by už sliznica mala byť dostatočne vysoká pre uhniezdenie oplodneného vajíčka. Ak by ste sa rozhodli pre Symptotermálnu metódu, alebo mali akékoľvek iné otázky, ozvite sa na eva@elep.sk.
    A prípadne sa ozvite ako sa to vyvíja, prípadne ako to všetko dopadlo...
    Pekné dni
    Eva
    • Emma1
    • 26.5.2011 19:04:59

Dobry den.
    Velmi pekne Vas prosim o Vas nazor. V auguste 2008 som vysadila po cca 10 rokoch antikoncepciu a doteraz sa nam nepodarilo otehotniet. V roku 2009 mi zistili mycoplazmu, na ktoru sme sa s partnerom preliecili. V roku 2010 som absolvovala HSG vysetrenie - obidva vajickovody mam priechodne. V marci 2010 sme absolvovali 1. IUI - zaver biochemicke tehotenstvo, menstruaciou zo mna v 5+1t odisiel 1 vacok. V juni 2010 sme absolvovali 2. IUI - bolo negativne. Teraz sme chceli absolvovat 3. IUI, ked ... Myslela som si, ze sa nam v aprili 2011 podarilo prirodzenou cestou otehotniet az do dnesneho dna 5+4t, ked zo mna tentokrat odisli az dva vacky. Mam 30 rokov. Partner ma SPG v poriadku. Ake vysetrenie by som mala podla Vas absolvovat, aby mi zistili, preco moja maternica neudrzi embryo? Je vobec mozne, aby som niekedy otehotnela? Vopred Vam velmi pekne dakujem za odpoved.

TOPlist TOPlist