Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den,
    Niekedy sa stane, ze cyklus je anovulacny, no ak sa tak stalo v jednom cykle, nemusi to tak byt aj v tom nasledujucom, ci niektorom inom.
    Pokial mate nepravidelne cykly, je pravdepodobne, ze nieco nie je v poriadku, a treba hladat co. Odporucila by som vam sledovat sa podla Symptotermalnej metody /ide o sledovanie bazalnej telesnej teploty a hlienu/. Prostrednictvom tychto udajov dokazeme cyklus vyhodnotit a zistit, ci su splnene zakladne predpoklady plodnosti, ci a kedy prebehla v danom cykle ovulacia...
    Takto dokazeme nielen identifikovat pricinu /aspon v niektorych pripadoch/ a najst riesenie, ale tiez najst tie najidealnejsie dni na pocatie v danom cykle.
    Pokial by ste mali zaujem naucit sa tuto metodu, ozvite sa mi na eva@elep.sk, poslem vam najake materialy...
    Pekny den
    Eva
  2.  
    prosim, odpoviete mi?
  3.  
    Dobry den, chcela by som Vas poprosit o radu. s partnerom sa snazime o babatko, kedze sa nam nedari, navstivila som gynekologa, ktory mi robil folikulometriu, zistil, ze cyklus bol anovulacny. kedze mam velmi nepravidelnu MS, odporucil mi uzivat kvapky Gynex. este som ich nezacala uzivat, cakam kym mi dojde menzes. viete mi poradit ako sa daju liecit anovulacne cykly?? dakujem

TOPlist TOPlist