Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry vecer,
    nemam medicinske vzdelanie, teda necitim sa kompetentna odpovedat vam, verim, ze vas lekar vam da najpresnejsiu odpoved.
    Drzim palce, nech to dobre dopadne
    Eva
  2.  
    Dobry den,
    dakujem za odpoved. Dnes som bola na sone a na 40.DC mi dr nasla endometrium az 16mm, co je obrovske. Folikul ma zatial len 12mm. Vsade citam ze to moze byt predrakovinove stadium a velmi sa bojim. Neviete co to moze znamenat?
  3.  
    Dobry den,
    neviem, ci je nutne nasadit hned Duphaston. Viem, ze je neprijemne mat dlhsie cykly, no aj pocas nich sa da otehotniet, ak sa Duphaston nasadi az po ovulacii. No ak "obetujete" dva cykly Duphastonu, skrati vam ich, no nie je iste, ci bude ten treti a nasledujuce tiez skratene a bez neho. Lekari casto predpokladaju, ze to tak bude, no casto je to zacarovany kruh, a cyklus je skrateny len ak sa Duphaston nasadi pred ovulaciou. Skor by som vam odporucila Sarapis http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-od-a-po-z/sarapis-60-kps/ - prírodný produkt na báze materskej kašičky, pôvodne určený ženám v prechode, ale keďže ich problémy súvisia so stratou plodnosti, je veľmi efektívny aj u žien v plodnom veku pri nepravidelnostiach v cykle. A po potrate s nim mame naozaj dobru skusenost. /V takomto pripade vlastne funguje rovnako ako Duphaston/
    Odporúča sa začať užívať spolu s novým cyklom v dávkovaní prvých 10dní 3x1, nasledujúcich 10dní 2x1, a potom až do vysadenia 1x1. Väčšinou sa odporúča užívať ho aspoň 3-4cykly. Materská kašička sa však neodporúča pri alergii na včelie produkty, a počas tehotenstva, preto je vhodné po zistení tehotenstva ho vysadiť /prípadne nahradiť iným kvalitným multivit. prípravkom odporúčaným pre tehotné/.
    Co sa tyka vasej teploty, je dost vysoka, no neviem, za akych okolnosti je merana /bazalna telesna teplota merana z dovodu sledovania cyklu sa meria ihned po zobudeni, cely cyklus v priblizne rovnaku hodinu, rovnakym teplomerom, v rovnakej telesnej dutine/. Ak by ste mali tieto merania, mozem vam pozriet ich vyhodnotenie, ci a kedy bola ovulacia, a teda kedy mozete ocakavat menstruaciu. /Ak by ste mali zaujem, ozvite sa mi na eva@elep.sk/
    Pekny den
    Eva
  4.  
    Dobry den,
    mam 29r. a som nieco cez 3 mesiace po MA. Prisli sme o dvojicky v 11tt. Pred otehotnenim som vysadila HAK po 9.rokoch a moje cykly boli 60-85 dni. Napriek tomu sa nam podarilo pocat. Teraz po kyrete to vyzeralo ze cykly sa mi skratili, 1.cyklus 35DC, 2. cyklus 36DC a teraz som 39DC a menzes stale cakam. Tehotna nie som. Tento cyklus som si robila ovulacne testy, ale boli stale viac menej negativne, aj hlien som mala slaby a teda neviem ci ovulacia vobec prebehla. Pila som 14 dni od ms alchemilku 2x denne. Teraz mam uz par dni zvysenu BT meranu ortutovym teplomerom v posve 37,2, ale tehotna nie som. Chcem sa spytat na duphaston v mojom pripade. Mam s nasadenim cakat az na ovulaciu? Tym padom mi ale cyklus neskrati, lebo ovu ak mam, tak az po 20 DC. Je pravda, ze ak nasadim duphaston pred ovulaciou, zastavim ju, ale po cca 2 cykloch s duphastonom sa mi skrati cyklus a pride mi aj ovulacia? Teda ci je pravda to, ze ak obetujem cca 2 ovulacie duphastonu, potom mi pomoze? Dakujem Vam velmi pekne za odpoved, velmi tuzime po dietatku.

TOPlist TOPlist