Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den,
    urcite by bol pre vas dobry Sarapis http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-od-a-po-z/sarapis-60-kps/ - prírodný produkt na báze materskej kašičky, pôvodne určený ženám v prechode, ale keďže ich problémy tiež súvisia so stratou plodnosti, je veľmi efektívny aj u žien v plodnom veku pri nepravidelnostiach v cykle.
    Odporúča sa začať užívať spolu s novým cyklom v dávkovaní prvých 10dní 3x1, nasledujúcich 10dní 2x1, a potom až do vysadenia 1x1. Väčšinou sa odporúča užívať ho aspoň 3-4cykly. Materská kašička sa však neodporúča pri alergii na včelie produkty, a počas tehotenstva, preto je vhodné po zistení tehotenstva ho vysadiť /prípadne nahradiť iným kvalitným prípravkom odporúčaným pre tehotné/.
    Ak by ste mali zaujem, mozete sa mi potom ozvat na eva@elep.sk, potesim sa spatnej vazbe ak to zaberie, no ak by nie, riesili by sme co dalej...
    Pekny den
    Eva
    • itus
    • 10.5.2011 21:18:41

Dobrý deň, poprosila som o radu. Od marca 2010 sa u mňa objavilo jemnejšie krvácanie asi týždeň pred menzesom, a aj menzes, keď sa už rozbehol naplno bol o dosť silnejší. Bola som u gynekologičky, a tá mi povedala, že sa mi netvorí progesterón (nález veku primeraný:mám skoro 40 rokov a bezdetná). Predpísala mi duphaston od 14.dňa, brať počas 11 dní. Začala som v tom čase brať aj Gynex z Energy a Lovseen od Dr.Nony. Upravilo sa mi to hneď počas prvého mesiaca, tak mi lekarka odporučila ďalej brať Agnucaston. Ale aj tak sa mi to za pár mesiacov vrátilo. Lekárka to odovodnila tým, že Agnucaston zaberá pokiaľ sú ešte zvyšky hormónu, takže ho už prevdepodobne vobec nemam. Opat mi predpisala Duphaston, ale už mi nezabral. Mam trochu obavy sa k nej vratit, lebo som tie hormony brala s velkymi obavami, a bojim sa, že mi predpíše vyššiu dávku. Bolo by možné niečím prírodným docieliť, aby som nekrvácala 2 týždne z mesiaca? Poradíte prosím? Vopred ďakujem.

TOPlist TOPlist