Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Mila Gabika,
    casto sa stava, ze po vysadeni HAK sa cyklus skomplikuje, najma ak aj predtym boli problemy. Tie sa hormonalnou antikoncepciou totiz vacsinou nevyriesia, len zakryju a potom opat vypuknu, casto v este rozsiahlejsej forme.
    Duphaston, by som vam zatial neodporucala, pokial sa nasadi len tak, ze nevieme ako je to s ovulaciou, cyklus sa sice upravi, ale vacsinou je anovulacny, t.j.ovulacia neprebieha a krvacanie je sposobene len kolisanim hladiny hormonov vplyvom Duphastonu. Mozete skusit nasadit Sarapis v davkovani 10dni 3x1, potom 10dni 2x1, a potom uz len 1x1, uvidime, co sa bude diat, ako na to organizmus zareaguje. Mozno by bolo dobre pridat aj Prenatal /prirodny multivit. komplex pre tehotne a dojciace zeny, no obsahuje taky komplex vit. a mineralov, ze pomaha aj pri uprave cyklu/.
    Mozete sa mi po case opat ozvat, co sa deje, najlepsie na mail /eva@elep.sk/, a dohodli by sme sa, ako by bolo dobre dalej pokracovat... Asi by bolo fajn sledovat sa podla Symptotermalnej metody, aby sme zistili, co sa v organizme deje, kde moze byt problem...
    Pekny den
    Eva
  2.  
    Dobry den,
    s manzelom by sme chceli velmi babatko, na zaciatku marca som vysadila Novynette. Odvtedy som nedostala menstruaciu. HAK som uzivala 2 roky.. Velmi by sme chceli babo, avsak menstruacia nikde.. Predtym, ako som zacala uzivat HAK, mala som vzdy nepravidelny cyklus. Viete mi prosim poradit? Pisali ste o uzivani Sarapisu, avsak mozem ho zacat uzivat aj teraz, ked vobec nemam cyklus - nemenstruujem? Alebo by bol vhodnejsi Duphaston?
    Dakujem Vam velmi za radu a pomoc, Gabika

TOPlist TOPlist