Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den,
    krvacanie mimo menstruacie pocas uzivania hormonalnej antikoncepcie je relativne bezne. No pocas tohoto uzivania neriadi vasu plodnost vas organizmus, ale umele hormony, a teda nejde o problem vasho organizmu. Ak by sa objavilo taketo mimo menstruacne krvacanie mimo antikoncepcie, urcite by to nebolo v poriadku a bolo by to treba riesit, no teraz u vas neprebieha to,co sa deje bezne v tele zeny, teda predpokladame, ze po vysadeni antikoncepcie to prestane.
    Okrem toho by som vas tiez rada upozornila, ze antikoncepcia vas problem nevyriesi, len ho zakryje pocas uzivania, no po vysadeni sa pravdepodobne opat zvysi hladina testosteronu a mozu sa objavit cysty. /A to nehovorim o vedlajsich ucinkoch na vase zdravie vo vseobecnosti, a plodnost/. Ak by ste mali zaujem najst raz v buducnosti aj ine riesenie vasho problemu ako je hormonalna antikoncepcia, mozem vam pomoct, skuste sa ozvat na eva@elep.sk.
    Pekny den
    Eva
  2.  
    Dobry den,
    objavilo sa mi predmenstruacne krvacanie a to 7dni pred zacatim menstruacie, od sep minuleho roku som zacala uzivaat antikoncepcne tabletky ARTIZIA na lekarske odporucanie - lebo mi zistili vyssiu hladinu testosteronu a k tomu a 2 cysty...po 4mes hladina testo. klesla aj cysty sa stratili - vsetko bolo v poriadku citila som sa dobre... chcela by som sa opytat ci je to v poriadku ked beriem anti.tabletky a mam 7dni pred menstruaciou krvacanie? (inak mam 28r)... :o) ... Eva , dakujem za odpoved

TOPlist TOPlist