Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den,
    je mozne, ze teplota je este v case menstruacie vyssia a definitivne klesne az po skonceni...
    Co sa tyka spominanych liekov, mozete uzivat spolu s nimi Sarapis /raz som mala skusenost, ze klientke nerobila dobre kombinacia Sarapis a Duphaston, tak ak by ste mali problemy - bolesti hlavy, busenie, zavraty... mozete Sarapis vysadit, alebo znizit davku/.
    Este jedno upozornenie - Duphaston nasadte radsej neskor ako skor, ak sa nasadi skor, kym este nie je uplne po ovulacie, moze sa ovulacia zablokovat..., teda moze to skomlikovat sancu na pocatie. Co sa tyka alchemilkoveho caju, nemam s nim konkretne skusenosti...
    Pekny den
    Eva
  2.  
    Dobrý deň, beriem clostilbegyt+duphaston. Prvý mesiac užívania som neotehotnela. Teraz budem pokračovať v liečbe a mám ísť na folikulometriu medzi 12-16dňom. Chcela by som sa spýtať či sa môže pri týchto 2 uvedených liekoch brať aj materská kašička a či sa smie piť alchemilkový čaj. Pretože som čítala, že čaj sa smie piť iba do ovulácie. Začala som si merať aj bazálnu teplotu tento cyklus. Neviete mi poradiť, ja som mala teplotu pred menštruáciou 37,2 a teraz po menštruácii, teda na začiatku cyklu mi klesla na 36,8.Nie je to príliž vysoká teplota? Hormonálny profil mám v poriadku aj štítnu žľazu.

TOPlist TOPlist