Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den,
    na upravu cyklu vo vseobecnosti sa nam velmi osvedcil Sarapis http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-od-a-po-z/sarapis-60-kps/ - prírodný produkt na báze materskej kašičky, pôvodne určený ženám v prechode, ale keďže ich problémy tiež súvisia so stratou plodnosti, je veľmi efektívny aj u žien v plodnom veku pri nepravidelnostiach v cykle.
    Odporúča sa začať užívať spolu s novým cyklom v dávkovaní prvých 10dní 3x1, nasledujúcich 10dní 2x1, a potom až do vysadenia 1x1. Väčšinou sa odporúča užívať ho aspoň 3-4cykly.
    Dobry je taktiez multivit. pripravok Prenatal https://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-od-a-po-z/prenatal-100tbl-jamieson/.
    No bolo by asi dobre hladat tiez pricinu vasich tazkosti, vsimnut si, ci sa aj skratila poovulacna faza, ci sa zmenila kvalita hlienu, rozptyl a hladina teplot..., niekedy moze ist o prechodny stav, no ak je to uz par cyklov, moze ist o sekundarny priznak ineho ochorenia, napr. znizenej funkcie stitnej zlazy... Ak by ste mali zaujem, mozete mi zaslat vase zaznam. harky /eva@elep.sk, pripadne len poslite mailovu adresu a zaslem vam zaznam. harok/, a mozem na ne podrobnejsie pozriet...
    Pekny den
    Eva
  2.  
    Dobrý deň, mám takýto problém.Mám 33 rokov a som mamou 4 detičiek. Momentálne by sme sa chceli s manželom vyhnúť ďalšiemu tehotenstvu. Používam STM. Od posledného pôrodu (4r.)som mala vcelku pravidelný cyklus, avšak posledný polrok mi začal haprovať. Veľmi sa mi posunula ovulácia a tým pádom aj cyklus sa natiahol. Posledné tri cykli som ani nemala bolesti ,ktoré mávam ako predzvesť ovulácie a teplota sa drží veľmi nízko čo zrejme znamená že ovulácia nenastala a je to už 28 deň cyklu.Mohli by ste mi prosím Vás poradiť ako si upraviť cyklus?

TOPlist TOPlist