Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den,
    neviem odhadnut co sa stalo pokial nevidim hodnoty vasich bazalnych teplot pocas cyklu. Pokial krvacanie ktore zacalo spinenim 31.3. bolo skutocnou menstruaciou /teda predchadzala jej aj ovulacia/, nepredpokladam, ze by ste mohli otehotniet zo styku 28.3. /jedine, ze by bol styk aj skor - okolo ovulacie/. No ci bola alebo nebola ovulacia viem urcit len na zaklade hodnot BTT, hlienu...
    Teda pokial nemate presnejsie zaznamy, odpoved vam moze dat len tehot. test. Najspolahlivejsi je z ranneho mocu, a pripadne po 2-3dnoch zopakovat...
    Ak mate presnejsie zaznamy, ozvite sa mi na eva@elep.sk, kde sa na to mozeme konkretnejsie pozriet.
    Pekny den
    Eva
  2.  
    Mozem sa opytat aj ja daco ? 31.03 mi prisla mrcha ale nie taka na aku som zvyknut rozbiehala sa 2 dni cize bolo len take sem-tam daco pak 2 dni v celku normalna aj brucho ma bolelo klasika myslim a pak skoncila a v pondelok som uz nemala vobec nic teda resp. uz v nedelu vecer a pak v utorok som krvacala nie doslovne silno ale ked som sa vytrela bola na papieri silno cervena krv a teraz uz je stvrtok a stale spinim. Tak mam otazocku ci nemozem byt v tom bo tato perioda sa totalne vymyka mojmu normalu. Posledny poh.styk bol 28.03 zeby sa to vtedy stalo ? Bo mrcha prisla ale ako pisem nie taka aku poznam. :D

TOPlist TOPlist