Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Mila Lenka,
    Sarapis mozete pokojne brat dlhodobo, a operaciu neovplyvni jeho uzivanie, ci neuzivanie. Vobec nevadi ak ho par dni vynechate, kedze ho beriete uz dlho, a taktiez nevadi pokial ho budete brat aj pocas pobytu v nemocnici.
    Drzim palce, nech vsetko dobre dopadne...
    Eva
  2.  
    Dobry den,
    pred polrokom som potratila v 8tt. Pricina vraj akutna herpeticka infekcia.Na vase odporucenie som hned zacala brat Sarapis. Mala som problemy s nizkym progesteronom a kratkou lutealnou fazou, ktora bola 10 dni. Sarapis mi asi pomohol, lebo mam aj dobry plodny hlien a lutealna faza je cca 13 dni. Skusali sme aj otehotniet 3 mesiace no nepodarilo sa zatial. Som sledovana kvoli cytologii z krca maternice a vcera som sa dozvedela, ze vysledy sa zhorsili a doktor mi odporuca konizaciu krcka, ze aj on mi moze sposobovat problem s otehotnenim. Chcem sa Vas spytat, ci sa Sarapis moze uzivat aj dlhodobejsie, kedze ho beriem uz skoro pol roka a ci ho mam uzivat aj pocas pobytu v nemocnici kvoli operacii krcka alebo ho mam prestat brat pred operaciou a potom nasadit? Dakujem za radu. Lenka

TOPlist TOPlist