Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Mila Katka30,
    so Sarapisom mame vela pozitivnych skusenosti /mozete pozriet aj "ine" diskusie dole, kde su aj realne pozitivne skusenosti klientiek so Sarapisom/, no aky druh je najlepsi zalezi na druhu hormonalnej poruchy. kedze neviem presne o co vo vasom pripade ide, podla toho co uzivate predpokladam, ze pre vas by bol asi najlepsi klasicky Sarapis, pripadne Sarapis soja. Urcite by vam neuskodil ani Sarapis mensis, no nemusel by byt vo vasom pripade taky ucinny.
    Neviem, ci planujete aj nadalej popri nom uzivat aj spominane lieky, ktore ste doteraz uzivali, no ak ano, urcite by bolo vhodne sledovat cyklus podla Symptotermalnej metody, kde by ste dokazali zistit, kedy v danom cykle prebieha ovulacie, aby ste vedeli spravne nasadit Duphaston, pretoze ten ked sa nasadi este pred ovulaciou, moze ju zablokovat, a teda sanca na pocatie sa napriek uzivaniu liekov znizi na nulu, a teda bol by zbytocny aj Sarapis. No moze sa stat /podla toho o aku poruchu vo vasom pripade ide/, ze ked Duphaston a Clostylbegyt vysadite, tak cyklus moze byt velmi dlhy, no zacnite ihned od zaciatku menstruacie uzivat Sarapis /najprv vo vyssej davke - 10dni 3x1, nasledujucich 10dni 2x1, a potom az do skoncenia uzivania 1x1, idealne aspon 3-4cykly/, a budte trpezliva, cakajte, pripadne si sledujte bazalnu telesnu teplotu a hlien, ak by ste nevedeli, co sa v cykle deje, alebo mali akekolvek otazky, ozvite sa mi na eva@elep.sk, mozeme sa na to konkretnejsie pozriet...
    Pekny den
    Eva
  2.  
    dobry den ja by som sa tiez chcela opytat na sarapis mensis, ci ma tie iste ucinky ako sarapis soja? trochu ma zmiatlo ze v letaku bolo napisane ze pomaha zenam kt. nemozu uzivat HAK, tak sa obavam aby mi to neuskodilo pretoze mi sa snazime o babo... ja mam hormonalnu poruchu a duphaston a clost. mi nezaberaju {asi} uz ich beriem 1 rok a ziaden vysledok...tak chcem vyskusat sarapis no neviem sa rozhodnut ktory druh sarapisu by bol pre mna najvhodnejsi...prosim poraddte mi... a pomohol uz niekomu sarapis pri hormonalnej poruche a otehotneli? dakujeeeem
  3.  
    Dobry den,
    myslim, mate pravdu, ze Sarapis mensis obsahuje menej materskej kasicky aj inych vcelych produktov, no navyse obsahuje zase brusnice /protizapalove/, a niektore vitaminy a mineraly eliminujuce predmenstruacny syndrom. Zalezi od vasich tazkosti, urcite moze pomoct pri snahe o otehotnenie /a pri urcitych problemoch mozno aj skor ako klasicky/, no tym, ze je tam nizsia davka materskej kasicky moze trvat dlhsie kym sa napriklad upravi skratena poovulacna faza, ci neplodny typ hlienu v plodnom obdobi...
    Teda zalezi ake konkretne problemy mate /pripadne mi mozete konkretnejsie napisat na eva@elep.sk/, ale uskodit urcite neuskodi, len ten efekt nemusi /i ked moze/ byt taky rychly. No mozete to urobit aj tak, ze budete brat viac baleni, a to druhe bude uz klasicky Sarapis...
    Pekny den
    Eva
    • bayka
    • 18.3.2011 20:48:15

Dobry den, mam trosku chaos..citala som o sarapise, ze moze pomoct k otehotneniu, isla som si ho kupit, no lekarnicka mi dala sarapis mensis, co som si nevsimla. Ja ho vsak chcem, kvoli otehotneniu, no tento mensis je asi len na bolestivu menstruaciu a tusim obsahuje aj menej materskej kasicky. Poradte mi prosim Vas, mam uzivat normalny sarapis, alebo aj tento mesis ma rovnaky ucinok? Dakujem.

TOPlist TOPlist