Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den,mam 23 rokov a moj priatel je odo mna o 5 rokov starsi pokusam sa otehotniet uz stvrty mesiac, no bohuzial neuspesne.Dlhodobo som uzivala antikoncepiu,preto mam obavy,z toho aky dlhy cas je potrebny na to aby bol organizmus schopny otehotnenia.Ci je potrebne uzivanie nejakych konkretnych vitaminov, aby boli podmienky vyhovujuce.Dakujem za akukolvek radu.
  2.  
    Dobry den,
    dobre predpokladate, i ja si myslim, ze prave Dana sposobila vase aktualne problemy s pocatim. Krvacanie, ci spinenie, ktore spominate mohlo byt ovulacnym krvacanim, co sa obcas objavuje, no nie je to v poriadku.
    Odporucala by som vam sledovat sa podla Symptotermalnej metody /sledovanie bazalnej telesnej teploty a hlienu a vyhodnocovanie podla pravidiel tejto metody/. Prostrednictvom tejto metody nielen dokazete zistit, ci a kedy u vas prebieha ovulacia, ale tiez aka dlha je poovulacna faza /co byva v takomto pripade casty problem/, aka je kvalita hlienu... a najma budete vediet, ktore su tie najidealnejsie dni na pocatie.

Bud sa mozete tuto metodu a jej pravidla naucit pouzivat /konkretnejsie informacie vam poskytnem na eva@elep.sk/, alebo si mozete zakupit symptotermalny pocitac cyklov cyclotest baby /ktorym si len budete merat teplotu, zadate kvalitu hlienu, a ostatne vyhodnoti za vas, a bude vas denne informovat. Viac info na http://www.otehotniet-cyclotest.sk/cyclotest-kupit/cyclotest-baby.php, alebo info@cyclotest.sk, ci eva@elep.sk/

Duphaston je potrebne nasadit v spravny cas /tesne po ovulacii/, pretoze ak sa nasadi prilis skoro, moze sposobit zablokovanie ovulacie a tak anovulacny cyklus /kedy je spravny cas na nasadenie Duphastonu vam tiez napovie Symptotermalna metoda/.

Odporucala by som vam tiez skusit Sarapis http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-od-a-po-z/sarapis-60-kps/ - je to prírodný produkt na báze materskej kašičky, pôvodne určený ženám v prechode, ale keďže ich problémy tiež súvisia so stratou plodnosti, je veľmi efektívny aj u žien v plodnom veku pri nepravidelnostiach v cykle.
    Odporúča sa začať užívať spolu s novým cyklom v dávkovaní prvých 10dní 3x1, nasledujúcich 10dní 2x1, a potom až do vysadenia 1x1. Väčšinou sa odporúča užívať ho aspoň 3-4cykly. Materská kašička sa však neodporúča počas tehotenstva, preto je vhodné po zistení tehotenstva ho vysadiť /prípadne nahradiť iným kvalitným prípravkom odporúčaným pre tehotné/.

Ak by ste mali akekolvek otazky, pytajte sa /eva@elep.sk/
    Pekne dni
    Eva
  3.  
    Mám 32 rokov,jednu 11ročnú dcéru,jednu interupciu a pred rokom som si dala vybrať danu kvôli tomu,že sa s manželom pokúšame o dieťaťko,ale už vyše roka sa nám to nedarí.Bola som aj u mojej gynekologičky na vyšetrení,ale vraj som úplne v poriadku.Mám len otočenú maternicu smerom dozadu.Vypísala mi duphaston.Po prvom mesiaci užívania duphastonu som začala na 12.deň krvácať ,tak slabšie,ale musela som si dať vložku.Trvalo to 3 dni.Chcem sa opýtať,či to krvácanie mimo cyklu môhol spôsobiť duphaston a či to otehotneniu neprekáža?
    Kúpila som si aj ovulačné testy a riadila so sa podľa nich,takže dúfam,že sa to už teraz podarilo,lebo vyše roka sa pokúšame a to je už dosť dlhá doba.Ešte by som sa chcela opýtať,či mi nemohla spôsobiť aj dana nejaké problémy súvisiace s tým,že teraz neviem otehotnieť?Prvé dieťa sa nám podarilo ani neviem akoDakujem pekne.
  4.  
    Dobry den,
    najlepsie by bolo, keby ste mi poslali vas cyklus, ze by som sa konkretnejsie nan pozrela /eva@elep.sk pripadne aj v buducnosti, ak by ste potrebovali pomoct s vyhodnotenim, diagnostikovanim cyklu/.
    Podla toho, co pisete moze byt problem v kvalite hlienu - cim redsi, tym plodnejsi, ak sa takyto neobjavuje, alebo malo, sanca sa znizuje. Vhodne je vyuzit dni takehoto plodneho /co najredsieho/ hlienu, ten totiz nielen ulahcuje spermiam cestu k vajicku, ale tiez ich aj vyzivuje, aby dlhsie dokazali prezit /a tak si pockat na ovulaciu/.
    Sarpis by vam urcite dokazal pomoct. Mam skusenost, ze u niektorych zien dokazal nahradit uzivanie Duphastonu, teda myslim, ze by to bola pre vas prirodnejsia /setrnejsia/ moznost.
    Odporúča sa začať užívať spolu s novým cyklom v dávkovaní prvých 10dní 3x1, nasledujúcich 10dní 2x1, a potom až do vysadenia 1x1. Väčšinou sa odporúča užívať ho aspoň 3-4cykly. Materská kašička sa však neodporúča počas tehotenstva, preto je vhodné po zistení tehotenstva ho vysadiť /prípadne nahradiť iným kvalitným prípravkom odporúčaným pre tehotné/.
    Pekny den
    Eva
  5.  
    Už asi 7 mesiacov sa s manželom pokúšame o druhé dieťatko, žiaľ, zatiaľ neúspešne. Tento mesiac som si začala merať aj BT, chcela som zistiť, či mám vôbec ovuláciu. Teplota sa zvýšila na 16.deň, ale hlien podobný vaječnému bielku som mala na 11.deň a to len tento jeden deň. Pri zvýšenej teplote hlien nebol skoro žiadny, ďalšie dni bol mútny. Pri prvom dieťati som otehotnela počas užívania Duphastonu. Vtedy som ho brala na úpavu cyklu, vždy som mávala nepravidelne. Vtedy som tehotenstvo neplánovala, ale stalo sa a som rada. Myslíte, že aj teraz by som potrebovala Duphaston, alebo mám vyskúšať radšej Sarapis? Akú poruchu naznačuje moje zvýšenie teploty s tým, že vtedy nemám priehľadný hlien? Cyklus mávam teraz celkom pravidelný, 28 - 30 dňový. Ten hlien sa mi objavuje pravidelne na ten 11.deň. Ďakujem veľmi pekne.

TOPlist TOPlist