Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den,
    je to mozne, tieto zapaly naozaj casto spolu suvisia. Neviem, ci ste skusali brusnice http://www.docsimon.sk/tovar/swiss-brusnice-max-tbl-30x-7500mg /pripadne vam mozem poslat nejake info aj na mail, ozvite sa mi na eva@elep.sk/, odporuca sa uzivat cca mesiac silnejsie davky a potom na udrziavanie mesiac slabsie davky.
    Pekny den
    Eva
  2.  
    Dakujem velmi pekne, VMK je uz na ceste z magister.sk, no zacnem az s dalsim cyklom, kedze teraz beriem antibiotika na zapal mocoveho mechura... Apropo, urolog si mysli, ze problem prameni v gynekologickej sfere, aky mate na to nazor?? (na cystitidy trpievam niekolko krat za rok, uz som bola aj dvakrat hospitalizovana..)...
    Dakujem,
    M.
  3.  
    Dobry den,
    prepacte, ze odpovedam neskorsie...
    Ano, dobre tipujete, spinenie vo vacsine pripadov sposobuje znizena hladina progesteronu, co ouuvisi aj so zlou funkcia zlteho telieska. Vcelia materska kasicka velmi dobre upravuje tento problem. Najidealnejsie je zacat s novym cyklom, este ak sa nasadi cez menstruaciu, alebo kratko po nej, nie je problem, no ak by to bolo v strede cyklu, asi by to mohlo narusit pravidelnost cyklu /posunut ovulaciu, a tym aj menstruaciu/. Materska kasicka sa odporuca uzivat aspon 3-4 cykly, aj ked pozitivne zmeny sa zvyknu ukazat uz v prvom cykle...
    Pekny den
    Eva
  4.  
    Dobrý deň, chcem sa opýtať, či môže spôsobovať tmavohnedé krvácanie pár dní pred menzesom a tiež posledné dni menzesu (pričom menzes sa mi predĺžil z 5 na 8-9 dní), zlá funkcia žltého telieska?? Môžem skúsiť včeliu materskú kašičku?? A ako je to s užívaním, som 6 DC, môžem začať s kašičkou už teraz, či počkať do ďalšieho cyklu??? Ďakujem vopred za odpoveď..
    M.

TOPlist TOPlist