Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den, neviem presne, kedy ste boli chora, no ak to bolo 14-17den, tak tieto dni ignorujeme. Potom by ovulacia mohla prebehnut 18.den /s presnostou +-1den/, neviem, ci ste si uz nasadili Duphaston /pretoze teplota by mohla byt zvysena aj jeho posobenim/, ak nie, tak dnes si ho mozete nasadit.
    Nepredpokladam, ze ovulacia prebehla skor /12.den/, pretoze potom by sa bazalna telesna teplota drzala na vyssej urovni, a ako pisete aj lekar by to videl na UZV. Otazkou je len, ci ste boli chora ten 14-17den, alebo len 16.a17.den. Pokial len 16.a 17.den, tak by sme mali ignorovat len tieto dva dni a potom by aj ovulacia bola o den neskor, teda 19.den a s Duphastonom by sme mali este pockat do zajtra /samozrejme vsetko za predpokladu, ze aktualna teplota nie je zvysena prave nasadenim Duphastonu/. /pre konkretnejsie otazky sa mozete ozvat aj na eva@elep.sk/.
    Pekny den
    Eva
  2.  
    Dobry den,
    chcem Vas poprosit o radu. Pokusame sa o miminko uz 17-ty cyklus, zatial neuspesne. Uz treti cyklus chodim k lekarovi na folikulometriu.
    Hormonalny profil, ani ine vysetrenia mi nerobil. Manzelov spermiogram bol OK. Uzivala som 2 mesiace clostilbegyt 2x1 tbl. Potom som sa niekde docitala o sojovych isoflavonoidoch(myslim, ze tak sa to vola), ktore v podstate nahradia clostil, tak som ich vyskusala.
    Chcem poprosit, ci by ste sa mi pozreli na graf BT
    http://www.fertilityfriend.com/home/2bfc08
    Bola som 12DC na folikulometrii, folikul mal len 14mm, potom 14DC mal 16mm, 16DC 18mm. Na 16DC mi lekár pichol pregnyl 10000 a kázal od ďalšieho dňa, teda 17DC užívať duphaston. Podľa teploty bud uz ovulacia bola velmi skoro (ale to by asi lekar videl, ze uz je po ovulacii, ci nie???) alebo este nebola. Som dost prechladnuta, preto ta teplota taka divoka (a mozno je preto taka vysoka este pred ovu).....
    Neviem teraz na com som, ci zacat s duphastonom uz alebo pockat, ak nebola ovulacia, kym prebehne.
    Dakujem velmi za odpoved.

TOPlist TOPlist