Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Tiez verim, ze tuzba po dietatku prekona nevolnosti, ktore tu dlho nebudu, a pomoze ich lahsie znasat...
    Eva
  2.  
    Domnievam sa, že tvoje nálady sú spojené so zmenami, ktoré tvoje telo prekonáva. Píšeš, že ste túžili po dieťatku, tak som presvedčená, že to nadšenie ešte len príde. stačí, keď skončia tvoje nevoľnosti. Držím palce.
  3.  
    S priateľom sme veľmi túžili po dieťatku a vzhľadom na náš vek 39 a 42 sme dlho zvažovali pre a proti. Stalo sa, som v 12. týždni tehotenstva, no žiadna radosť sa nekoná. Trpím nevoľnosťou, častím vracaním, som neustále unavená. Tak veľmi som to chcela, teraz mám depresie, neviem sa z ničoho tešiť. Pohľad na bábätká mi nič nehovorí, pri predchádzajúcich dvoch tehotenstvách som od začiatku pociťovala veľkú radosť a nadšenie. Teraz nič. Len smútok, zlosť, beznádej. Priateľ je zo mňa dosť nešťastný, trápia ho moje premenlivé nálady. Je to normálne? Ako to mám riešiť? Príde čas, keď sa budem vedieť tešiť?

TOPlist TOPlist