Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den,
    plodny typ hlienu vacsinou predchadza ovulaciu, teda po prasknuti folikulu sa zahustuje a postupne mizne. Aj preto je vacsia sanca na pocatie v case plodneho typu hlienu, aj ked je to este par dni pred ovulaciou, ako presne v case ovulacie, ale ked plodny typ hlienu uz nie je. Pre spermie je totiz plodny typ hlienu ovela priatelskejsie prostredie - nielen, ze im svojou strukturou umoznuje rychlejsie a lahsie sa pohybovat, ale ich aj vyzivuje aby dlhsie prezili.
    A na druhej strane ak mate ovulaciu, ci uz prirodzene, alebo umelo vyvolanu, a plodny typ hlienu sa pred ovulaciu napriek tomu neobjavuje sanca na pocatie sa znizuje.
    Na zlepsenie kvality hlienu je dolezite spat v uplnej tme, a pripadne uzivat nejake vit. doplnky napr. Prenatal, a velmi dobry je aj Sarapis, ktory upravuje cyklus komplexne /ze by asi nebolo potom nutne brat Clostylbegyt.../.
    Pekny den
    Eva

PS: Sarapis - http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-od-a-po-z/sarapis-60-kps/ - prírodný produkt na báze materskej kašičky, pôvodne určený ženám v prechode, ale keďže ich problémy tiež súvisia so stratou plodnosti, je veľmi efektívny aj u žien v plodnom veku pri nepravidelnostiach v cykle.
    Odporúča sa začať užívať spolu s novým cyklom v dávkovaní prvých 10dní 3x1, nasledujúcich 10dní 2x1, a potom až do vysadenia 1x1. Väčšinou sa odporúča užívať ho aspoň 3-4cykly. Materská kašička sa však neodporúča počas tehotenstva, preto je vhodné po zistení tehotenstva ho vysadiť /prípadne nahradiť iným kvalitným prípravkom odporúčaným pre tehotné/.
    Prenatal - https://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-od-a-po-z/prenatal-100tbl-jamieson/
  2.  
    Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či môže ovulácia prebehnúť aj bez viditeľného ovulačného hlienu? Od 3DC som brala Clostylbegyt a na 12 deň som mala 2 dominantné folikuly, kedy mi aj doktor pichol Pregnyl a už je viac ako 36 hodín po pichnutí a stále "som suchá". Od včera ale cítim v podbrušku napätie.
    A ešte jedna otázočka, ak sa hlien dostaví ako dlho som potom ešte asi plodná?
    Ďakujem veľmi pekne za Vašu odpoveď B.
  3.  
    Dobry den,
    ak je zla priechodnost hlienom, znamena to, ze hlien je prilis husty, a jeho vodnatost ste aktualne dosiahli pravdepodobne pripravkami, ktore spominate. Moze sa niekedy stat, ze plodny hlien sa objavi, no ovulacia neprebehne, no myslim, ze je to menej pravdepodobne ako to, ze ovulacia skutocne prebehne. To, ci skutocne prebehla alebo nie dokazete doma zistit aj sledovanim bazalnej telesnej teploty /a hlienu - Symptotermalnou metodou - ak by ste mali zaujem o viac informacii pozrite www.elep.sk, alebo sa ozvite na eva@elep.sk poslem vam nejake materialy, pomozem s ucenim.../.
    Okrem toho mame dobre skusenosti s upravu hlienu a cyklu vo vseobecnosti aj pri pouzivani pripravku Sarapis http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-od-a-po-z/sarapis-60-kps/ - prírodný produkt na báze materskej kašičky, pôvodne určený ženám v prechode, ale keďže ich problémy tiež súvisia so stratou plodnosti, je veľmi efektívny aj u žien v plodnom veku pri nepravidelnostiach v cykle.
    Odporúča sa začať užívať spolu s novým cyklom v dávkovaní prvých 10dní 3x1, nasledujúcich 10dní 2x1, a potom až do vysadenia 1x1. Väčšinou sa odporúča užívať ho aspoň 3-4cykly. Materská kašička sa však neodporúča počas tehotenstva, preto je vhodné po zistení tehotenstva ho vysadiť /prípadne nahradiť iným kvalitným prípravkom odporúčaným pre tehotné/.
    Pekny den
    Eva
  4.  
    Dobry den,
    velmi pekne by som Vas chcela poziadat o radu, nakolko sa nam nedari 2x otehotniet, s prvou dcerou sme sa natrapili, nakoniec sa vsak podarilo az po nasadeni clostilgeb. po niekolkych mesiacoch.
    chcela by som sa Vas vsak spytat ci je mozne mat ovulacny hlien presne ako sa popisuje v knizkach a pritom nemat ovulaciu? Skor mam problem ze ovulaciu nemavam, resp. aj na uvz doktor povedal ze minuly mesiac ovulacia neprebehla a tento mesiac ovulacny hlien som spozorovala, chcem sa spytat ak berem tabletky na podporu plodnosti konkr,Fertil care na podporu plodnosti a sem tam pijem caj na podporu plodnosti Ludmily Mojzisovej, ak berem v cykle tieto pripravky spozorovala som tento hlien avsak neviem ci aj vajicko dozrelo resp. prebehne ovulacia a druha moja otazka je, ak som aj mala ovulaciu stimulovanu clostilgeb. tak ovulacia bola ukazkova a i tak sa niekolko mesiacov nedarilo (manzelov sperm.je v poriadku vysetreny bol) dr. hovoril nieco o nepriechodnosti spermii cez hlien, existuje nejaka podpora alebo liecba aj na toto, gel na lepsiu priechodnost spermii odmieta :-( Dakujem velmi pekne.

TOPlist TOPlist