Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Mila bajaja,
    tesim sa, a gratulujem vam k drobcekovi...
    No co sa tyka dr.Jonasa, je to moj osobny nazor, a ani po vasej dobrej skusenosti ho nebudem menit.
    Nie vsetko co ludia vkladaju do ruk Panny Marie je "s kostolnym poriadkom". Biela magia je velmi tajuplna, a jej cielom je urobit nieco dobre pre cloveka, aby si ho ziskala. No kazdy mame pravo na svoj nazor, a slobodnu volu ako a pre co sa rozhodneme.

Tato stranka je vsak zamerana na prirodzene planovanie rodicovstva, a v diskusnom fore sa venujeme tejto teme, preto budem vsetkym vdacna, aby sa na nas obracali v tejto veci, a svoje skusenosti s inymi alternativami venovali danym alternativam.
    Dakujem
    Eva
  2.  
    Na základe príspevku od majja som sa aj ja rozhodla pre výpočet od Dr.Jonáša.
    O mimi sme sa snažili niečo cez rok bez výsledku, hoci lekári nám potvrdili, že sme obaja v poriadku. Takže nás odporúčali na IVF, s čím sme absolútne nesúhlasili.
    V júni sme mali doma výpočet a v októbri som si našla // a sme najšťastnejší na svete.
    Dokonca vo výpočte boli uvedené aj pohlavia a doba pôrodu. Takže by sme mali čakať chlapčeka, ktorý sa nám narodí v noci. Mne je to teda úplne fuk, či to bude clapec alebo dievča, v noci alebo cez deň, hlavne aby bolo všetko v poriadku. :))
    A inak, Dr.Jonáš celú svoju metódu vložil do rúk Panny Márie, čo mi je veľmi sympatické a pochybujem, že by fungovala cez 50 rokov, ak by to nebolo s "kostolným" poriadkom.
    A už teraz som royhodnutá, že po pôrode si dám vyhotoviť výpočet neplodných dní.
  3.  
    ajojte som po operacii endometriozou mam za sebou liedzbu a teraz nie a nie prist menzez lekar mi predpisal duphaston neviete mi poradit ci je dobry citala som niektorym to az pomohlo otehotniet ale aj pribrat ak mozte napiste mi na meilik nela_78@azet.sk dakujem
  4.  
    Milá Majja,
    ako môžete vedieť, že to bolo tri dni pred menštruáciou, ak tá neprišla, a ak si nemeriate teplotu, a neboli ste na folikulometrii, nemôžete tiež vedieť, kedy bola ovulácia. Tá sa môže pohybovať rôzne aj v relatívne pravidelných cykloch. A často sa tiež stáva, že je posunutá z dôvodu silného emocionálneho zážitku, akým často býva práve milovanie. /Poznám veľa takýchto prípadov, no väčšinou ide práve o neplánované počatia /a neskôr s láskou prijaté :)./
    Teda ťažko hovoriť, či ide o dobre vyrátané plodné dni, alebo "náhodu".
    No v každom prípade sa teším, že sa vám to podarilo, a prajem veľa radosti z drobčeka :-)
    Eva
    • majja
    • 27.5.2011 11:08:02

Ja som si dala taktiez urobit vypocet Dr.Jonasovi. Sme sa znazili vyse roka a mimi stale neprichadzalo.
    Ked som vypocet dostala, tak som uz bola tehotna, ale este som to netusila.
    Ked som potom pozrela do vypoctu, tak som otehotnela presne v den, ktory nam Dr.Jonas vypocital a bolo to uplne mimo mojej ovulacie, pretoze to bolo 3 dni pred MS. Nechcelo sa mi to najprv verit, ale potvrdilo sa to aj podla velkosti mimi na UTZ a hlavne ina moznost ani nebola, kedze sme sa potom s manzelom 2tyzdne nevideli.
    Takze funguje to aj ked sa do Jonasovych dni clovek trafi bez toho, aby o tom vedel...
    A uz mame potvrdene pohlavie aj zo sona a bude to chlapcek, presne, ako bolo uvedene v kalendari.
  5.  
    Dobry vecer,
    fyziologicky, aj logicky moze zena otehotniet len v case ovulacie, pokial ta bola dva dni pred menstruaciou nie je mozne otehotniet, pretoze na uhniezdenie oplodneneho vajicka je potrebny cas, kym dozreje tak aby sa mohlo uchytit a kym dorastie sliznica maternice, aby sa tam mohlo uchytit. Teda nepredpokladam, ze nastalo otehotnenie zo styku dva dni pred menstruaciou. Nikedy, ked su manzelia viackrat pocas cyklu spolu, neda sa zistit, z ktoreho pocatie pochadza.
    No na druhej strane, niekedy sa stane, ze organizmus nezareaguje hned na tehotenstvo a niektore zeny krvacaju v case menstruacie napriek tomu, ze su tehotne /vacsinou je to len prve tri mesiace, kym funkciu placenty este ma na starosti zlte teliesko/, no toto krvacanie byva vacsinou ine, slabsie, kratsie... V kazdom pripade to nie je normalne.
    Osobne si myslim, ze ak sa podari tehotenstvo podla vypoctov Dr. Jonasa je to nahoda, ktovie, ci by sa to nepodarilo aj bez vypoctov, ak by sa milovali v tom case?
    Eva
    • mayso
    • 22.2.2011 12:19:30

Cathy, to mi vysvetli, dva dni pred menstruaciou. To akoze pocali dieta a dva dni na to menstruovali? Nie je priznakom toho, ze zena je tehotna to, ze prestane menstruovat? Som sice iba chlap, ale nesedi mi to.
  6.  
    Ja som Dr.jonasovi vdacna za jeho vypocty, vdaka ktorym sa nam podarilo pocat nase deti.
    Sme sa snazili o mimi vyse roka a stale nic. Potom som napisala Dr.Jonasovi a poslal mi vypocet na jeden rok dopredu. No a do roka sme sa tesili z nasho chlapceka. A ked sme sa chystali na druhe mimi, tak sme chceli dievcatko, tak sme si ho dali opat vypocitat a uz mam potrvdene aj na sone, ze to bude dievcatlo.
    skuste mrknut na jeho stranku
    www.centrumjonas.com
  7.  
    Dobry vecer,
    nie som sympatizantom astrologie a z toho potom prameni aj moj nazor. Je to vec nazoru, uhla pohlad, uviery...
    Eva
  8.  
    Našla som stránku, kde Dr. Jonáš podľa dátumu narodenia vypočíta plodné dni, kedy je vhodné otehotnieť. Dokonca podľa planét vypočíta, či bude dieťatko zdravé. Je vôbec možné, aby určil plodné dni takýmto spôsobom? Písali tam ženy, ktoré vraj otehotneli dva dni pred menštruáciou presne podľa jeho výpočtu. Ďakujem za názor.
    Gašparovičová

TOPlist TOPlist