Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den,
    moze to suvisiet s nachladnutim, myslim, ze by bolo fajn, keby vas lekar komplexnejsie vysetril, pretoze caste zapaly nie su dobre,a taktiez ak sa spinenie v strede cyklu dlhodobo objavuje. /Samozrejme je dolezite liecit aj manzela./
    Na caste zapaly su dobre aj brusnice /v tabletach sa daju kupit v lekarni, nie dzus.../. Ak by ste sa mi ozvali na mail, mozem vam poslat este nejake informacie o castych zapaloch.
    Pekny den
    Eva
  2.  
    Dobrý deň. Prosila by som vás o radu... Doteraz som si nikdy nemerala bazálnu teplotu, sledovala som len hlieny a väčšinou som aj zacítila pichnutie pri prasknutí vajíčka, ktoré bývalo na 16-ty deň cyklu. Pred mesiacom som v tom čase mala aj hnedastý výtok (čo som ešte nikdy nezaregistrovala) a v tomto cykle znovu, ale už na 12-ty deň cyklu. Mohlo to byť v dôsledku toho, že som bola dlhšie nachladnutá a tým mi vajíčko skôr prasklo? Mávam problémy s nachladnutím, bolievajú ma vaječníky... môj gynekológ tomu ale nevenoval pozornosť. A asi od konca októbra ma trápi stále sa vracajúca mykóza, ktorá "útočí" hlavne v plodné dni. Je to nepríjemné a som bezradná...

TOPlist TOPlist