Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den,
    poslala som vam vcera 4 maily, jeden /predmet - strava/ 2x, pretoza sa mi vratil, no opat sa hlasi, ze nieco neprislo, no neviem co, tak sa mi ozvite, ci vam prisli vsetky 4, alebo niektory nie, ci ziadny nie /taketo predmety mali - 2x infekcia, strava, STM/.
    Pekny den
    Eva
  2.  
    Dobry vecer,
    preposielam vam este raz mail, asi bola priloha prilis velka...
    Eva
  3.  
    Dobrý deň,
    ďakujem Vám za odpoveď. Chcela by som Vás poprosiť, či by ste mi tie materialy, čo sa výtokov týka neposlali ešte raz, pretože mi na mail nič nedošlo.
    Ohladom ovulácie a duphastonu..... minule som si robila test na ovulaciu....z mikroskopu a vyšlo mi na 16. deň, ze mám ovuláciu. A to som brala duphaston od 11. dňa cyklu. Myslíte si, že to bol aj tak anovulačný cyklus? Beriem duphaston od 11. do 25. dňa cyklu. A kedze mávam dlhsie cykly, tak urcite ho beriem este pred ovulaciou. Podla Vas si mam sama zmenit davkovanie, alebo to mam povedat doktorke? Alebo co by ste mi poradili? Netusila som, ze duphaston sposobuje anovulacny cyklus. Chcem si zacat merat aj bazalnu teplotu. Budem potom vediet, ci a kedy je cyklus anovulacny a kedy nie? A este co sa tyka Sarapisu. Mozem ho brat spolu s duphastonom? Alebo mam povedat dr., ze chcem brat alebo beriem sarapis? Vopred dakujem za odpoved.
    s pozdravom Alexandra
  4.  
    Dobry den,
    caste mykozy a zapaly su velmi neprijemne a casto komplikuju aj moznost pocatia. Niekedy moze byt problem aj na strane imunity, a problem je vhodne riesit aj s imunologom...
    No na mail som vam poslala nejake materialy, v ktorych by ste snad mohli najst nieco, co ste este nevyskusali, a mohlo by vam to pomoct...
    Co sa tyka nizkeho progesteronu, dolezite je, aby bol Duphaston nasadeny az po ovulacii, inak ju zablokuje a cyklus je anovulacny. Alebo je mozne skusit miesto Duphastonu Sarapis, http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-od-a-po-z/sarapis-60-kps/ - prírodný produkt na báze materskej kašičky, pôvodne určený ženám v prechode, ale keďže ich problémy tiež súvisia so stratou plodnosti, je veľmi efektívny aj u žien v plodnom veku pri nepravidelnostiach v cykle. V mnohych pripadoch dokazal nahradit Duphaston. Okrem toho materska kasicka ma velmi priaznive ucinky aj v suvislosti s imunitou...
    Odporúča sa začať užívať spolu s novým cyklom v dávkovaní prvých 10dní 3x1, nasledujúcich 10dní 2x1, a potom až do vysadenia 1x1. Väčšinou sa odporúča užívať ho aspoň 3-4cykly. Materská kašička sa však neodporúča počas tehotenstva, preto je vhodné po zistení tehotenstva ho vysadiť /prípadne nahradiť iným kvalitným prípravkom odporúčaným pre tehotné/.
    Drzim vam palce, verim, ze sanca otehotniet a zbavit sa vytokov tu urcite je, ak by ste mali akekolvek otazky, ozvite sa...
    Pekne dni
    Eva
  5.  
    Dobry den. Prosim Vas o radu. Odkedy sa poznam s manzelom ...cca 3 roky, a zijeme pohlavny zivot, tak mavam stale nejake mykozy ...teda vytoky a svrbenie a stale to zacne po styku. nasledne som sa liecila a po styku...opat svrbenie a vytok.Zapal mocových ciest som mala odvtedy tiez uz 3 krat. Teraz sa s manzelom snazime o dietatko, mam nepravidelny cyklus, Od 30 do 5O dni cca, alebo sem tam vynecha. bola som u gynekologicky a pri vysetreni mi zistila nizky progesteron. Nasadila mi duphaston, poslala zase manzela na urologiu....uz tam bol 3 krat, stale mu dali nejake tabletky, ale potom sa to opat zopakovalo, teda nic nepomohlo.
    Vedeli by ste mi prosim Vas poradit. Mam sancu otehotniet a da sa nieco proti tym vytokom robit?
    Alexandra/moj mail evabittova83@zoznam.sk

TOPlist TOPlist