Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry deň,mám podobný problem ako kika30.Beriem duphaston a clostibegit...tiež sa snažíme otehotnieť 7 mesiacov....prosím poradte mi ako pokračovať ďalej s liečbou? mám totiž hormonálnu poruchu alebo niečo také...aká je šanca že otehotniem?prosím poradte mi aj niekto s podobným problémom,čo už otehotneli...dakujem
  2.  
    Dobry den,
    pokial bol tehot. test pozitivny, a dokonca aj z krvi sa potvrdila pritomnost HCG, tak tehotna ste urcite boli, no pravdepodobne nastal potrat v ranom stadiu, je dobre, ze nebolo nutne cistenie, takto je organizmus ihned pripraveny nove tehotenstvo, ak by nastalo.
    Neviem ake kvapky mala na mysli vasa lekarka, no my vacsinou odporucame Sarapis http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-od-a-po-z/sarapis-60-kps/ - prírodný produkt na báze materskej kašičky, pôvodne určený ženám v prechode, ale keďže ich problémy tiež súvisia so stratou plodnosti, je veľmi efektívny aj u žien v plodnom veku pri nepravidelnostiach v cykle.
    Odporúča sa začať užívať spolu s novým cyklom v dávkovaní prvých 10dní 3x1, nasledujúcich 10dní 2x1, a potom až do vysadenia 1x1. Väčšinou sa odporúča užívať ho aspoň 3-4cykly. Materská kašička sa však neodporúča počas tehotenstva, preto je vhodné po zistení tehotenstva ho vysadiť /prípadne nahradiť iným kvalitným prípravkom odporúčaným pre tehotné/.
    Pekny den
    Eva
  3.  
    Dobry den chcela by som sa spytat v decembri minuleho roka som bola u lekara ze som tehotna ze som si robila test tak ona mi vzala krv a sa potvrdilo ze som tehotna asi o dva tyzdne som slabo krvacala asi 4 dni tak mi dala dufaston tabletky . Vsetko bolo dobre a o par dni som krvacala isla som za doktorkou ona mi vzala krv a aj hormonalny profil.Dnes som bola u doktorky a ona mi povedala ze nie som tehotna lebo hcg kleslo a hormonalny profil mam v poriadku akurat mam zvyseny testosteron a mam aj plesen.Teraz neviem to pochopit ci som bola tehotna ci som mala potrat a este mi povedala ze vraj su kvapky homeopatika na pomoc pri otehotneniu.
  4.  
    Mila Kika,
    samozrejme ovulacia moze nastat, je bezne, ze teplota stupne az nasledne, resp. sucasne s ovulaciou, no my to zistime az par hodin potom /rano, ked meriame teplotu/.
    Okrem toho sanca je vyssia ak sa snazime o pocatie pred zvysenim BTT /pred ovulaciou/, ako po jej zvyseni. Hlien byva totiz najtekutejsi prave pred ovulaciou, a takyto riedky hlien vytvara pre spermie priatelske prostredie - vyzivuje ich, a tak dlhsie preziju, lahsie cezen prechadzaju, a tak sa lahsie a rychlejsie dostanu k vajicku, resp. kedze dlhsie preziju, dokazu si na ovulaciu pockat aj niekolko dni.
    Drzim palce
    Eva
  5.  
    Dobry den, potrebujem si poradit...uz 7 mesiacov sa snazim otehotniet a doktorka mi nasadila Duphaston a potom Cloestibegyt a v utorok mi pichli pregnyl, bola som na ultrazvuku a mam 19 cm folikul. Meriam si bazalnu teplotu hned pri vstani, ale velmi sa nezvysilo, chcem sa spytat ze ci sa moze nastat ovulacia po Pregnylu aj ked nemam velmi zvysenu teplotu?
    Kika

TOPlist TOPlist