Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Mila Anka,
    prepacte, ze tak neskoro...
    Pravdepodobne budete musiet vyskusat, poznam zeny, ktore su alergicke, a Sarapis beru a nemaju problem, no v principe sa neodporuca...
    Eva
    • AnkaA
    • 21.12.2010 16:11:04

Dobrý den,chcem sa spýtat,ked som alergická na pel,možem užívat SARAPIS? Dakujem...
  2.  
    RE: Janka22
    Dobry vecer,
    Sarapis /alebo iny pripravok z materskej kasicky/ by vam urcite mohol pomoct, /neodporuca sa pocas dojcenia a tehotenstva, a pri alergii na vcelie produkty/. No je vhodne uzivat ho dlhodobejsie, min.3-4cykly, i ked jeho ucinky sa mozu objavit uz v prvom cykle.
    Odporúča sa začať užívať spolu s novým cyklom v dávkovaní prvých 10dní 3x1, nasledujúcich 10dní 2x1, a potom až do vysadenia 1x1. Materská kašička sa však neodporúča počas tehotenstva, preto je vhodné po zistení tehotenstva ho vysadiť /prípadne nahradiť iným kvalitným prípravkom odporúčaným pre tehotné/.
    Drzim palce
    Eva
  3.  
    RE Aja:
    Odpoved som vam zaslala v maily...
  4.  
    RE LenkaG:
    Dobry vecer,
    myslim, ze by som potrebovala vidiet tie cykly co spominate, aby som sa vedela konkretnejsie k nim vyjadrit, no fakt je, ze po kyretazi sa mozu objavovat nepravidelnosti v cykle. So Sarapisom mame v takychto pripadoch len dobre skusenosti, nepredpokladam, ze by to mohlo byt sposobene nim...
    Pokial mate zaujem, mozete sa mi ozvat na eva@elep.sk a pozriem konkretnejsie vase cykly /poslem vam elektronicky zaznam. harok/, a presnejsie sa pokusime najst problem a jeho riesenie pokial to bude mozne.
    S pozdravom
    Eva
  5.  
    dobry den, dvakrat som otehotnela az pri uzivani duphastonu od 15 dna cyklu a to na prvy cyklus uzivania, inac som mala velmi nepravidelnu menstruaciu a mam aj teraz po porodoch. ak by sme chceli tretie babatko, mohol by mi pomoct aj ten sarapis? alebo by som musela znovu brat duphaston. dakujem
    • aja
    • 8.12.2010 07:00:23

Dobre rano zelam,

v prilohe Vam zasielam tabulku merania hodnot BT, ide o uplne prve meranie BT [prvy cyklus| v obdobi od 5.11. do 8.12.2010,
    poprosim Vas o vyhodnotenie.

Info k mojmu stavu - mam 31 rokov,
    o prve dietatko sa pokusame uz 10-ty mesiac, menzes mavam pravidelne kazdy 29 den,
    bola som u gynekologicky v juli tohto roku na preventivnej prehliadke, vsetko v poriadku,
    odvtedy som uzivala femibion, vitamin E, potom kyselinu listovu,
    prestala som, v oktorbri som zacala so sarapisom {3x, 2x, 1x tyzdenne} uz treti cyklus,
    a pred dvomi tyzdnami 14 dni vitamin E 400,
    prestala som, rozhodla som sa vsetko vysadit.

Stale sa nedari, kde a co pre to urobit?

Za pomoc a radu dakujem.
  6.  
    Dobry den,
    pred 2 mesiacmi som spontanne potratila v 8 tt. Bola mi robena kyretaz.Mavala som problemy s cyklom, ale asi posledny polrok pred otehotnenim som mala pravidelny 31 dnovy cyklus s ovulaciou na 21. den. Na Vase odporucanie som zacala brat Sarapis.V prvom cykle som mala ovulaciu na 18. den (co som predtym nikdy nemala skor ako na 20.den), potvrdene meranim BT aj ovu testom aj bolestou a menstruaciu som dostala presne na 31. den ako vzdy. Tento mesiac som meranim BT zistila, ze ovulacia vobec neprebehla a vcera mala prist menstruacia, no neprisla zatial. Myslite si, ze po kyretazi mozu vzniknut taketo problemy s nepravidelnostou menstruacie a stratou ovulacie??? Skor by som si myslela, ze prva menstruacia po kyretazi pride neskor a tie dalsie budu skor ok.Sarapis stale uzivam.Ale hadam to nesposobuje Sarapis. Dakujem za odpoved.

TOPlist TOPlist