Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den,
    osobne skusenosti s Personou nemam, no vacsinou sa odporuca ako doplnkova metoda, alebo pri snahe otehotniet.
    Verim, ze mate obavu z Billingsovej metody, nie kazda zena dokaze tak presne odsledovat vlastny hlien, a nie kazda ho ma dostatocne citatelny. Okrem toho je hlien lahko ovplyvnitelny objektivnymi okolnostami - lieky, choroba...
    Davam vam preto do pozornosti aj Symptotermalnu metodu - ide akoby o kombinaciu Billingsovej a termalnej metody. Teda sledujeme dva priznaky - hlien a bazalnu telesnu teplotu, cim sa stava spolahlivejsou aj u zien s nepravidelnymi cyklami, tazko citatelnym hlienom...
    Ak by ste mali zaujem dozvediet sa viac o tejto metode, pozrite na www.elep.sk, alebo sa ozvite na eva@elep.sk, mozem vam poslat na mail nejake materialy, pripadne ak sa rozhodnete ju naucit, radi vam pomozeme...
    Pekny den
    Eva
  2.  
    som nový účastník tohto fóra. V snahe žiť čisto a v strachu z nezvládnutia Billingsovej či symptotermálnej metódy sme si s manželkou sme zadovážili z Nemecka prístroj na stanovenie plodných či neplodných dní z moču s názvom PERSONA. Rád by som sa spýtal, či máte osobné skúsenosti s používaním tohto prístroja. Môže v začiatkoch, kým žena lepšie svoj cyklus, pomôcť určiť plodné a neplodné dni ?? ...vďaka...

TOPlist TOPlist