Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den,
    mozno by som vam odporucila sledovat sa podla Symptotermalnej metody /STM/, aby sme zistili, ci a kedy prebieha ovulacia, aka dlha je poovulacna faza...
    Co sa tyka Sarapisu, odporuca sa uzivat castejsie /min.1xdenne po dobu min.3 cyklov/, no ak chcete, mozete aktualne vsetko vysadit a dat si pauzu, mozno sa len sledovat, a ak sa zisti, ze ba to bolo vhodne, opat nieco nasadit...
    Ak by ste sa rozhodli pre sledovanie podla STM, rada vam pomozem, ozvite sa mi na eva@elep.sk
    Pekny den
    Eva
    • 12345
    • 10.11.2010 00:17:03

Dobry den,
    mam 31 rokov, vaha 50 kg, manzel 36 rokov, vaha 74 kg,
    9 mesiac sa nam nedari pocat babo,
    mavam pravidelnu menstruaciu kazdy 29 den [7 dni], ovulacny cyklus vacsinou 15/16 den [vodnaty hlien], bola som u gynekologicky na preventivnej prehliadke, vsetko v poriadku,
    v lete som zacala uzivat femibion, vitamin E, potom kyselinu listovu [nordic pharma], v oktobri som zacala so sarapisom [3x, 2x, 1x tyzdenne], manzel je zdravotne v poriadku, 4 mesiace uzival profertil, uz dalej nechce uzivat. Sex pravidelne 2/3krat tyzdenne.
    Napriek vsetkemu, nepodarilo sa opat, v piatok som dostala slabu menstruaciu, vcera silnu,
    a tiez aj vyskyt hlienu vcera i predvcerom. Moze to byt aj pocas menstruacie aj pocas ovulacnych dni? Mam dalej pokracovat so sarapisom?

TOPlist TOPlist