Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry vecer,
    bazalnu telesnu teplotu vo vacsine pripadov staci merat az po menstruacii. Ak by ste mali zaujem naucit sa sledovat podla Symptotermlnej metody, potrebovali poradit pri sledovani, ci vyhodnocovani jednotlivych priznakov, rada vam s tym pomozem /ozvite sa mi na eva@elep.sk/...
    Pekny den
    Eva
    • dana
    • 20.10.2010 11:50:45

Dobrý den pani Eva chcela by som sa vás opýtať,kedy asi mám plodné dni?Menštruáciu som dostala na 30 den ale mávam pravidelne na 26,27.mala som teraz iba tri dni od 17 do 19teho.Bazálnu teplotu si nemeriam,odkedy sa to má meriať?ked skončí menštruácia? Vedeli by ste mi poradiť?ja si to neviem vypočítať od včera beriem clostylbegyt 1tabl 3-5dní potom na 10den mám ísť na folikulometriu.Manžel ide v pondelok na spermiogram ako to prebieha?má s toho trošku obavy.Dakujem pekne za radu.Pijem čaj Gravozen.

TOPlist TOPlist