Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Mila Natalka,
    moze ist o tehotenstvo, najma ak jeden test bol /i ked slabo/ pozitivny, nemoze byt pozitivny, ak tam nieje aspon trochu HCG...
    Je mozne, ze ovulacia bola neskor, ako ste predpokladali, a teda aj menstruacia nemusi meskat 8 dni, ale menej. Taktiez priznaky nemusia byt evidentne...
    Odporucala by som vam po par dnoch opat skusit test, najlepsie z ranneho mocu, ten je koncentrovanejsi, a teda aj hladina HCG by tam mala byt vyssia...
    Drzim palce
    Eva
  2.  
    Dobrý deň pani Eva,potrebovala by som sa s Vami poradiť..moja posledná menštruácia začala 24.10 a moja bazalna teplota bola od vtedy v rozmedzí od 36,2 do 36,6.V den 10.11 začala stúpať a od 12.11 do 23.11 bola stále 36,9.Dnes je 29.11 a moja bazala teplota je od 23.11 37,1.Dnes som si robila dva tehot.testy,v jednom prípade- druhá čiarka vyšla slabo,a druhý test s tou citlivosťou,ale od iného výrobcu vyšiel negat.Okrem toho nemám žiadne príznaky ako bolesti prsníkov,nauzeu,časté močenie(pri dvoch predchádzajucich tehotenstvách boli príznaky velmi zretelné).Chcela by som sa s vami poradiť,či by mohlo isť o tehotenstvo ked nemám žiadne iné príznaky,alebo skôr o nejakú poruchu,prípadne či sa mi nevytvorila cysta..mám autoimunnu tyreotitídu.Som zmätená z rôznych výsledkov tehot.testov a z toho,že necítim žiadne príznaky.Menštruacia mi mešká 8dní tak by mi test mal ukázať jednoznačný vysledok a možno by som mala cítiť aj iné príznaky..
  3.  
    Dobry den,
    ano, moze ist o uhniezdovanie, no tiez nemusi, neda sa to tvrdit len na zaklade tychto symptomov. Vacsinou zvykne teplota po uhniezdeni este kusok stupnut, no ani to nie je pravidlom. Faktom vsak je, ze HCG sa zacina uvolnovat okolo 10.dna od ovulacie /pocatia/, a priblizne v tomto case by uz mal byt tehot. test objektivny. /najlepsie je urobit ho z ranneho mocu/.
    Drzim palce
    Eva
  4.  
    dobrý deň
    poslednú MZ som mala 21.sept.2010, od skončenia som si merala BT, tá sa pohybovala od 36,4-36,6, až do 26.dňa cyklu, kedy som mala pravdepodobne ovuláciu - vten deň som si namerala teplotu 36,4 a od rána som mala pocit strašného vlhka, tak som sledovala aj hlie, ktorý bol veľmi klzký a ťahavý, tak sme mali s manželom aj pohlavný styk, následujúci deň som si namerala teplotu až 37,2 ( meraná bola o pol hodinky neskôr, než v predošlé dni, hneď po zobudení ) , od toho dňa až po dnes sa mi teplota pohybuje od 37 - 37,1, ale dnes mi klesla na 36,9. chcema sa preto opýtať, či táto zmena teploty môže signalizovať uhniezdovanie oplodneného vajíčka alebo mám očakávať MZ. ešte som zabudla uviesť, že od ovulácie mám aj bolesti v podbrušku, no nie také ako pred MZ, ide skôr o tupú bolesť a niekedy až ostré pichanie - na ľavej strane.
  5.  
    super, tesim sa a gratulujem vam :-)
  6.  
    som tehotná a šťastná:-))
  7.  
    Mila beruska,
    neda sa mi na zaklade toho, co pisete tvrdit, ci ste, alebo nie ste tehotna, no verim, ze vas lekar, alebo tehot. test vam da spravnu odoved...
    Pekne dni
    Eva
  8.  
    mam zmiešané pocity, už druhy deň mi mešká menštruácia, čo sa u na nestavalo skoro nikdy, minulý týždeň som si robila test ale bol negatívny, bolia ma veľmi prsia, a sem tam ma zabolí v podbrušku. Viem mala by som si spraviť ďalší test, ale bojím sa pozrieť na výsledok, že bude zase negatívny, asi počkám do piatku a pôjdem gynekológovi, tak ma aspoń upozornil, že ak mi bude 5 dní meškať menštruácia aby som hneď prišla. Inak sa cítim úplne v pohode, akurát sa niekedy len tak rozplačem.

TOPlist TOPlist