Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den,
    nepravidelny cyklus este nemusi znamenat problem, pokial nie je poovulacna faza skratena. Dlzka poovulacnej fazy v zdravom cykle je 12-16dni /bez ohladu na to aky dlhy je cyklus, teda bez ohladu na to, kedy prebieha ovulacia/. Pokial je tato faza skratena, moze nastat problem s pocatim, resp. uhnizdenim uz oplodneneho vajicka. Toto zistite sledovanim sa podla Symptotermalnej metody /sledovanie bazalnej telesnej teploty a hlienu/.
    Ak by ste mali zaujem naucit sa pouzivat uto metodu, ozvite sa mi na eva@elep.sk rada vam pomozem.
    Okrem toho by som vam odporucala uzivat Sarapis http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-od-a-po-z/sarapis-60-kps/ prírodný produkt na báze materskej kašičky, pôvodne určený ženám v prechode, ale keďže ich problémy tiež súvisia so stratou plodnosti, je veľmi efektívny aj u žien v plodnom veku pri nepravidelnostiach v cykle.
    Odporúča sa začať užívať spolu s novým cyklom v dávkovaní prvých 10dní 3x1, nasledujúcich 10dní 2x1, a potom až do vysadenia 1x1. Väčšinou sa odporúča užívať ho aspoň 3-4cykly. Materská kašička sa však neodporúča počas tehotenstva, preto je vhodné po zistení tehotenstva ho vysadiť /prípadne nahradiť iným kvalitným prípravkom odporúčaným pre tehotné/.
    Pekny den
    Eva
  2.  
    Dobrý deň.
    Väčšinou som mala pravidelne menštruáciu. Od apríla do júla som brala antikoncepciu a odvtedy mi buď mešká aj 5 dní, alebo sa dostaví skôr. Snažíme sa o bábätko, ale neviem, či táto nepravidelnosť neznamená nejaké problémy...

TOPlist TOPlist