Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den.
    prepacte, ze sme vam neodpisali rychlejsie, no vacsinou sa snazime odpovedat na otazky z tohoto diskusneho fora do tyzdna, ak by ste v buducnosti potrebovali rychlejsiu odpoved skuste na eva@elep.sk /pripadne napiste do predmetu "surne"/.
    Co sa tyka odpovede na vasu otazku, pravdepodobne vas sklamem, vasa otazka je cisto gynekologickeho razu, a preto by vam najpresnejsiu odpoved dal gynekolog, skuste sa teda spytat jeho, pripadne na nejakej internetovej gynekologckej poradni.
    Pekny den
    Eva
    • lemge
    • 15.10.2010 21:06:53

haloooo,nikto mi nevie odpovedat?prosiim...
    • lemge
    • 13.10.2010 15:23:22

dobry den.snazime sa o babatko.beriem duphaston druhy mesiac..na 13den cyklu(DC) som bola na folikulometrii.doktor mi nasiel funkcnu cystu 38mm.vedla nej bol este folikul vo velkosti o polovicu mensej.pytala som sa ci moze byt z toho este ovulacia,dr povedal ze stat sa moze.no moc presvedcivo to nevravel.14DC som si spravila ovulacny test (močom)nebol pozit.ale uz tam druha ciarka slaba bola.15DC bol uz test silno pozitivny.
    moje otazky:-moze byt tak velky folikul 38mm schopny ovulacie?
    -moze sa stat ze by mi praskol ten mensi folikul a z neho bola ovulacia?
    -produkuje funkcna cysta LH hormon?
    neviem co si mam o tom mysliet,ci vlastne u mna ovulacia prebehla v takomto pripade...a ci je nejaka moznost,ze by z toho mohla byt tehotnost?dakujem vam velmi pekne za zodpovedane otazky.

TOPlist TOPlist