Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry vecer
    Co sa tyka obnovenia cyklu, a snahe o pocatie, neviem, ako vam odporucal lekar zacat opat skusat, vacsinou by to malo byt po cca 3 cykloch...
    Odporucala by som vam uzivanie Sarapisu, ktory by mal rychlejsie obnovit plodnost a najma napomoct sliznici v obnove -

http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-od-a-po-z/sarapis-60-kps/ - prírodný produkt na báze materskej kašičky, pôvodne určený ženám v prechode, ale keďže ich problémy tiež súvisia so stratou plodnosti, je veľmi efektívny aj u žien v plodnom veku pri nepravidelnostiach v cykle.

Odporúča sa začať užívať spolu s novým cyklom v dávkovaní prvých 10dní 3x1, nasledujúcich 10dní 2x1, a potom až do vysadenia 1x1. Väčšinou sa odporúča užívať ho aspoň 3-4cykly. Materská kašička sa však neodporúča počas tehotenstva, preto je vhodné po zistení tehotenstva ho vysadiť /prípadne nahradiť iným kvalitným prípravkom odporúčaným pre tehotné/.
    Pokial by sa vam dlhodobejsie nedarilo, ozvite sa, skusime sleodvanie cyklu podla symptotermalnej metody.

Pekny vecer
    Eva
  2.  
    Dobry den.Prosim Vas mala by som par otazok kedy je cas na oteotnenie po interupcii ked som ju podstupila 3.maja2011 zo zdravotnyc dovodov?ake bylinne caje su vodne pripadne nejake lieky na posilnenie sliznice maternice.Dakujem
  3.  
    Dobry den,
    urcite vam odporucam Sarapis, mame s nim naozaj dobre skusenosti v takychto pripadoch. Mozete ho zacat uzivat ihned a pocas tych 3 mesiacov, a predpokladam, ze po tych troch mesiacoch ho uz mozno nebudete potrebovat... Mozete spolu s nim brat aj Calibrum Babyplan.
    Prvym dnom aktualneho cyklu vam bol den zakroku, no Sarapis mozete nasadit v tomto cykle aj neskorsie, v davkovani prvých 10dní 3x1, nasledujúcich 10dní 2x1, a potom až do vysadenia 1x1. Väčšinou sa odporúča užívať ho aspoň 3-4cykly. Materská kašička sa však neodporúča počas tehotenstva, preto je vhodné po zistení tehotenstva ho vysadiť /prípadne nahradiť iným kvalitným prípravkom odporúčaným pre tehotné/.
    Pekne dni
    Eva
  4.  
    Dobry den. Vcera som podstupila kyretaz v 8 tt. Cyklus som mala posledneho pol roka pravidelny 31 dnovy, ale problemom bola nizka hladina progesteronu a kratka lutealna faza, kedze ovulaciu som mala na 21 den.Lekar mi predpisal Duphaston od 22DC.Podarilo sa mi otehotniet hned po navsteve lekara este bez duphastonu. Chcem sa spytat, ci mi odporucate uzivat sarapis a v akom davkovani? Kedze odporucaju minimalne 3 mesiace pauzu do otehotnenia mohla by som uzivat sarapis aj napr. tie 3 mesiace alebo dlhsie az kym sa mi nepodari otehotniet?Sarapis sa uziva od prveho dna cyklu? Mozem spolu s tym uzivat aj Calibrum Babyplan? Velmi pekne dakujem.Lenka

TOPlist TOPlist