Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Mila mimushka,
    bazalna telesna teplota byva v poovulacnej faze na vyssich hodnotach, je to normalne. Pokial by ste si sledovali cely cyklus, a teplota by z vyssich poovulacnych hodnot na cca 10.den po ovulacii stupla na este vyssie hodnoty okolo 37°C, vtedy sa da predpokladat tehotenstvo, no najspolahlivejsie vam odpovie tehot. test.
    Drzim palce
    Eva
  2.  
    Mila beruska,
    priznaky, ktore spominate mozu byt priznakmi tehotenstva, no samozrejme neda sa to potvrdit len na zaklade nich. HCG sa zacina uvolnovat cca 10.den od ovulacie /!nie styku/, pretoze pocatie nastava v case ovulacie /aj ked styk nastal par dni pred nou/. Tehotensky test reaguje na pritomnost HCG. Teda ak by ste aspon podla hlienu vedeli odhadnut cas ovulacie, skuste si vyratat, kedy asi moze byt tehotensky test objektivny, alebo sa riadte podla casu ocakavanej menstruacie.
    Drzim palce
    Eva
  3.  
    Dobry den,po 6rokoch som vysadila antikoncepciu a s manzelom sme sa zacali snazit o babatko. Chcem sa spytat,aka je sanca na otehotnenie?Som 5 dni po nechranenom styku a bazalna teplota je 37,2st..a o 5dni mam dostat menstruaciu..cim je ta bazalna teplota vyssia? Musim pripomenut,ze som uz 5,5roka po kyrete a odvtedy mam ukazkove vysledky..Za odpoved dakujem:)
  4.  
    Dobrý deň, môžu byť prvé prejavy tehotenstva zavrate, je mi zle od žalúdka cez deň, nezvracala som, mam čudnú chuť v ústach, sem tam ma pichne v prsníkoch, som siedmy deň od nechrýneného styku, a cítim sa úplne zle...ďakujem za skorú odpoveď

TOPlist TOPlist