Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den,
    zmeny hodnot BTT mozu byt symptomom poruch stitnej zlazy, ale neda sa to identifikovat len na zaklade toho. Pocas dojcenia sa tiez objavuju priznaky, ktore spominate, a aj po uplnom odstaveni dietata moze este nejaky cas trvat, kym sa cyklus uplne stabilizuje. Taktiez je potrebne brat v uvahu cas merania bazalnej telesnej teploty /samozrejme ihned po zobudeni/ - ina je teplota, ked si meriavate o 6,00, a ina ked o 9,00.
    Pokial by ste predsa len mali podozrenie, ci sa u vas neobjavuje hypertyreoza, skuste sa poradit s vasim lekarom.
    Pekny den
    Eva
  2.  
    Niekde som sa docitala ze nadmerná funkcia (hypertyreóza) spôsobuje zvýšenú bazálnu teplotu. V takom prípade sa teploty merané v ústach pohybujú vo folikulárnej fáze v rozmedzí 36,2 - 36,5 °C (a viac) a v luteálnej fáze 36,6 - 37,0 °C (a viac). Pri meraní v pošve ide o teploty 36,7 - 37,0 °C (a viac) pre folikulárnu fázu a 37,2 - 37,6 °C (a viac) pre luteálnu fázu.

Sprievodné javy hypertyreózy: slabá menštruácia, dlhé cykly, znížená plodnosť. Ja mavam teploty vacsinou 36,8-36,9 a v luteálnej fáze 37,1- 37,2. Je to vysoka teplota? Este 2x kojim - 20 mes.Moze to byt tym?Lebo pred tehotenstvom som mala trosku mensie teploty.Zuzana

TOPlist TOPlist