Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den,
    je mi to velmi luto, ale obavam sa, ze napriek tomu, ze by som vam rada pomohla, nie je to v mojich silach. Nie som lekarka, mozem vam odporucit akurat Sarapis http://www.magister.sk/-p-5623.html - prírodný produkt na báze materskej kašičky, pôvodne určený ženám v prechode, ale keďže ich problémy tiež súvisia so stratou plodnosti, je veľmi efektívny aj u žien v plodnom veku pri snahe o pocatie.
    Dieta je dar, no to, ze niekomu nieje dopriate mat vlastne dieta este neznamena, ze si tento nadherny dar nezasluzi. Myslim, ze prave tito ludia maju iny dar, schopnost... u kazdeho moze byt ina, je to nieco, co ich uschopnuje inym sposobom obohatit tento svet, inym sposobom sa rozdavat druhym... Mozno u niektorych to je adopcia, nejaka charitativna cinnost, mozno nieco uplne ine priamo nesuvisiace s pracou s ludmi...
    Verim, ze aj vase trapenie so snahou donosit dietatko ma nejaky specificky zmysel...
    Vela trpezlivosti a sily
    Eva
  2.  
    Ahoj mam 34 rokov od 28 roku som mala 5 spontanych potratov vzdy do 6 tt. Mam mozaiku monozomie X pre turnerov syndrom v 45,X v 12% v mozaike s norm bunk liniou 46,XX . Bunkovu imunitu a zrazanlisvost krvi mam v poriadku. Otehotniem vzdy ked planujeme na prvy krat. Bola som aj na IVF s PiGD - neuspesne. Teraz som po operacii stitnej zlazy 2009 - hormonalne bola v uplnom poriadku, len som tam mala uzly. Momentalne uzivam eutirox. Pred poslednym potratom 09/2010 som uzivala Duphaston 3 mesiace. Znova to bolo len do 6 tt - HCG 330. Som v koncoch ...... Prosim poradte mi. Dakujem.

TOPlist TOPlist