Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".
Dobry den prosim Vas,je mozne,ze uz po tyzdni mam tehotenske priznaky? Nevolnost,zvlastna chut v ustach. Menstr.ma prist o 3dni. podla mna je to velmi skoro na tehotenske priznaky,ale mam ich.Za odpoved vopred dakujem :) S pozdravom
Mila mimushka, bazalna telesna teplota byva v poovulacnej faze na vyssich hodnotach, je to normalne. Pokial by ste si sledovali cely cyklus, a teplota by z vyssich poovulacnych hodnot na cca 10.den po ovulacii stupla na este vyssie hodnoty okolo 37°C, vtedy sa da predpokladat tehotenstvo, no najspolahlivejsie vam odpovie tehot. test /ten mozete aplikovat niekedy v case ocakavanej menstruacie, a pokial by bol negativny po par dnoch opat zopakovat/. Drzim palce Eva
Dobry den, mam cyklus 28dnovy..ale co ta vyssia BT? Zeby preto,ze mam 15.10.dostat menstr.? Ak by sa menstr.nedostavila,aka casova odchylka je najvhodnejsia na tehotensky test?Za odpoved dakujem:) S pozdravom...
Dobry den. Po 6rokoch som vysadila antikoncepciu.S manzelom sme sa zacali snazit o babatko.Chcem sa opytat,aka je sanca na otehotnenie,vzhladom na to,ze som 6rokov brala antikonc.bez prestavky.Som 5dni po nechranenom styku a 5dni pred menstruaciou.Moja bazalna teplota je rano 37,2C. Chcela by som vediet,preco je BT vyssia..? Musim pripomenut,ze som uz 5,5roka po kyrete,ale odvtedy mam vyborne vysledky a vsetko je ok. Za odpoved vopred dakujem:)
chcem sa opytat, ak mavam pravidelny menstruacny cyklus, a 23. den cyklu som mala pohlavny styk... je velka sanca ze ostanem tehotna, alebo by to nemalo byt? Dakujem