Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".
Dobry den, presnu odpoved vam takto na dialku asi nedam, myslim, ze to sama zistite podla kvality a kvantity krvacania, ci ide o menstruaciu, alebo by mohlo ist o tehotenstva a vasa sliznica napriek tomu reaguje slabsim krvacanim. Potom vam da odpoved tehot. test. Pekny den Eva
Dobry den, chcela som sa opytat, na moznost otehotnenia. Moj cyklus byva 28 az 30 dnovi. Teraz som mala dostat menzes 25.10. pohlavny styk som mala 10 den a teplota sa mi zvysila na 15 den. Dnes ale vecer som dostala menzes, posledny tyzden som mala bolesti v podbrusku. Mohla som byt tehotna? Mozno by som mala spomenut,ze od septembra som zacala chodit na pilates.
RE:anitram Niekedy sa stava, ze zena krvaca v case menstruacie napriek tomu, ze je tehotna, no vtedy byva menstruacia vacsinou slabsia. Niekedy sa zase moze stat, ze zena sa citi tehotna /podla priznakov/, dokonca niekedy moze byt aj tehot. test pozitivny, no ona dostane menstruaciu /spravidla silnejsiu ako bezne/. V takomto pripade islo s velkou pravdepodobnostou o mikropotrat - potrat v ranom stadiu tehotenstva. No aktualne sa vo vasom pripade neda nic potvrdit, ani vylucit. Mozete si skusit urobit tehot. test - ak bude pozit. zopakujte ho o 2-3dni, ak bude opat pozitivny, pravdepodobne ste tehotna napriek krvacaniu, ak bude potom negativny, islo o mikropotrat. S pozdravom Eva
.. maniekto skusenost s menstruaciou, ked ste uz cakali babatko...? Ja som zila v pocite, ze ho asi uz cakam,no dnes som dostala menstruaciu, dokonca silnejsia sa mi zda.. Dakujem vam!
Mila mimushka, pokial mate priznaky, samozrejme mozete byt tehotna, no tiez nemusite... No pokial by ste mali o tri dni dostat menstruaciu, tak tehotensky test by uz mohol byt objektivny... Drzim vam palce Eva