Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den,
    Za deň ovulácie sa považuje 1.deň potvrdeného vzostupu BTT s presnosťou +-1deň /úplne presne vám to nepovia ani UZV, jedine že by ste boli každú hodinu sledovaná UZV a včasne by sa zachytilo uvoľňovanie vajíčka - tento proces potom trvá 12-16 hodín/. Okrem toho spermie dokážu v priaznivom prostredí tela ženy prežiť niekoľko dní /najnovšie výskumy hovoria až o 7 dňoch, ale závisí od prostredia v tele ženy a "kondičky" spermií/. Šanca na ich dlhšie prežitie a teda zaistenie si toho, aby si počkali na uvoľnenie vajíčka je vtedy, ak má žena "čo najkvalitnejší" hlien - vodnatý, tekutý, elastický, priehľadný, mokro... takýto hlien má štruktúru, ktorá uľahčuje spermiám rýchlejšiu cestu, a súčasne ich vyživuje a tak dlhšie prežijú. Čiže otázka potom nestojí ktorý deň v súvislosti so vzostupom BTT, ale v ktorý deň v súvislosti s hlienom...
    A ak by som chcela hovoriť o tom ešte hlbšie, nepýtala by som sa túto otázku vôbec. Myslím si, že ak sa dvaja ľudia milujú, tak dieťa je dôsledkom ich milovania, nie príčinou. Čiže môj názor je, buďte spolu, kedy máte na to chuť, kedy to tak obaja cítite, najdite si na seba a svoj vztah cas a teste sa z toho, ze ste spolu. Jeden lekár venujúci sa tejto téme mi raz povedal "ja na žene vidím, kedy ovuluje, je vtedy krásna, šťastná, túži po mužovi, ktorého miluje..." - myslím, že niečo pravdy na tom bude... A na druhej strane, dieťa je tak trochu zázrak, a nech sa snažíme akokoľvek, ak Niekto tam hore nechce, nepodarí sa to...
    Prajem vám pekné dni a čo najskôr "živý zázrak" ;-)
    Eva
  2.  
    dobrý deň. neviem či správne rozumiem tejto metode.Sledovala som posledné dva cykly. prvý cyklus: prvé dni po menzese stále 36,6,potom zníženie na 36,3 dva dni po sebe a ďalej 36,8...36,7...36,6...36,8...36,9...37...37...37...až do menzesu.....druhý cyklus: zase prvé dni po menzese stále 36,6...ďalej 36,5...36,8...36,6...37...37...37,4...37...37...36,9...37...36,9...37...36,8...36,7-menzes...kedy je najlepšie mať styk,aby došlo k oplodneniu? je to v ten deň keď sa teplota zníži,alebo až nasledujúce dni po tomto znížení? Vopred ďakujem za skorú odpoveď.

TOPlist TOPlist