Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    Dobry den,
    Duphaston sa bezne nasadzuje u zien v zaciatkoch tehotenstva /prvy trimester/, kedy sa objavi spinenie, pretoze je ako prevencia potratu, doplna hormon, ktory pravdepodobne chyba a preto je riziko potratu vyssie. Mal by byt pre babatko bezpecny, urcite viac ako spinenie, kedy hrozi, ze babatko zomrie...
    Drzim vam palce aby vsetko dobre dopadlo
    Eva
  2.  
    Dobry den ,som v 9.tyzdni tehotenstva a pred dvoma tyzdnami som mala hnede spinenie ako po menzese.. lekar mi nasadil duphaston a po pravde sa obavam a nemam dobry pocit ze beriem tento liek 2krat denne... Nemoze mi nejakym sposobom poskodit plod???
  3.  
    Dobry den,
    mozno by vam pomohlo magnezium, to je v tehotenstve prospesne i ked hlava neboli, a samozrejme Paralen by tiez drobcekovi uskodit nemal ak sa to nebude prehanat...
    Pekny den
    Eva
  4.  
    Ja viem že v tehotenstve by sa nemali užívať lieky,mám problémy s bolesťami hlavy,teraz ma bolí už 3 den za sebou,nepomáhajú ani studené obklady tak čo mám robiť?

TOPlist TOPlist