Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

• api
    • 5.8.2010 11:35:40

Dobry den,
    ja som tiez prekonala spontanny potrat. Momentalne som tehotna a z uvedeneho dovodu som uplne od zaciatku tehotenstva na PN- a to doma. Pokial zamestnavatel toleruje PN, nemal by to byt problem.
    Drzim palce
    Anka
  1.  
    Dobry den,
    myslim, ze je uplne normalne, ze sa o seba a svoje babatko bojite... Ak je praca, ktoru vykonavate manualne narocna a nevhodna pre tehotnu, najma ak mate negativnu skusenost s potratom, asi by bolo vhodne nejakym sposobom najst kompromis. Mozno dohoda so zamestnavatelom, aby vas preradil na lahsiu pracu, alebo to kombinovat s PN, pripadne sa dohodnut s vasim lekarom, neviem ako je to teraz v suvilosti s rizikovym tehotenstvom, ci sa PN nedava len ked ste boli hospitalizovana, nie som lekarka, nemam s tym skusenosti...
    Drzim vam palce, aby vsetko dobre dopadlo
    Eva
  2.  
    ja by som som sa chcela spýtať ked som mala zamlknuty potrat minulý rok v januári,či je normálne že sa o seba aj bábo bojím,chcela by som ostať na rizikovom,kôli mojej práci,je to manuálna práca ,v stoji nemôžem si ani sadnúť,dvíhanie ťažkých krabíc ,alebo prenášanie,je to záťaž aj na chrbticu.

TOPlist TOPlist