Vitaj u nás

Chceš sa niečo opýtať alebo inakšie prispieť do diskusie? Prihlás sa ak už máš účet, alebo si zaregistruj nový účet kliknutím na odkaz "Zaregistruj sa".

Vanilla 1.1.2 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

1.  
    ďakujem vám ,som rada, že je tu aspoň niekto kto pomáha a rozumie sa tejto metóde. Dúfam, že sa nájdu aj taký lekári, ktorí nás dokážu pochopiť...
  2.  
    Dobry den,
    najprv vam gratulujem k drobcekovi...
    Pokial mate zaznamenany cyklus, je to super, termin si vyratate tak, ze od datumu 1.dna potvrdeneho vzostupu BTT odratate 7dni, potom 3 mesiace a priratate 1 rok. Bohuzial maloktory lekar berie vazne sledovanie podla tejto metody, vacsinou tomu neveria, ak by ste mali takuto skusenost, berte aj vy jeho "s rezervou", ak vym bude hovorit, ze babatko je prilis male, alebo ze tam este nic nevidi...
    Lekar rata dlzku tehotnosti podla poslednej menstruacie, pricom rata, ze k ovulacii /a teda aj k pocatiu/ doslo na 14.den, ale vo vasom pripade to bolo az na 32.-33., cize k terminu porodu lekara /resp. k dlzke tehotnosti/, ktory vam urci si odratate dany rozdiel. T.j. ak vym povie, ze by ste mali byt v 8.tt, alew bybytko je akoby v 5.-6.tt, nemusite sa byt, je to v poriadku, no treba mu povedat, ze mavate dlhsie cykly. Taktiez vysledky AFP by vam mali robit neskorsie, alebo ak nevyjdu dobre, berte ich "s rezervou".
    Drzim vam palce a prajem aby bolo vsetko dobre, a coskoro sa tesili z drobceka
    Eva
  3.  
    Dobrý deň. potrebujem poradiť.používam túto metódu asi 8 rokov,myslím,že jej dobre rozumiem.Chcela by som sa opýtať,ako je to s termínom pôrodu.Otehotnela som na 32 deň menštruačného cyklu,mávam cykly aj 45 dní.Tentoraz to tak vyšlo, teplota stúpla na 33 deň cyklu.Chcem sa opýtať,ako mi teraz budú počítať termín pôrodu,ako to vysvetliť lekárke? Oni berú prvý deň poslednej menštruácie,ale to by som už musela byť v 1 mesiaci, aj keď som počala len teraz.Ďakujem

TOPlist TOPlist